VIP-paket från SheSocial

sebamedbaby
Igår fick jag ett fint paket från SheSocial, bloggnätverket till R.E.D.D Ville som erbjuder reklamfinansierade tamponer gratis till sina medlemmar. (Perfekt att regga sig där, för tamponger är väl ändå en tråkig utgift?) I den fina rosa kartongen hittade jag produkter från Sebamed som är deras samarbetspartner. Det roliga är att det är tredje gången jag får utskick med produkter från Sebamed, men jag klagar inte, jag gillar deras produkter! 🙂

Produkter som fanns i paketet: 
-Sebamed Baby Bubble Bath
-Sebamed Baby Oil Bath
-Baby Cream
-Diaper Cream
-En söt liten rosa badleksak

Lite kort om Sebamed:
 Är en parabenfri hudvårdsserie för hela familjen och alla produkter innehåller pH 5,5 som ger en frisk hud samt tar hand om hudens egen skyddsbarriär och motverkar hudinfektioner, uttorkning, hudirritationer och allergier. Produkterna säljs på Apoteket.

Läs mer om Sebamed och deras produkter här: www.sebamed.no www.sebamed.se

Registrera dig du också för att motta gratis tamponger och kanske har du lika tur som mig och få motta fina produkter att prova ut? 🙂

7 comments

 1. På Selmas gata says:

  Vilken härlig låda! Och så söt leksak ju:) Jättekul med överraskningar, det låter som en bra deal med gratis tamponger.

  Svar på din fråga: Jag bodde där på hösten 2001 (shit vad åren går!) och ryckte då in med kort varsel då familjens tidigare barnflicka plötsligt fick hemlängtan och drog. Hade hand om en ettåring och en treåring. Treåringen gick på den amerikanska förskolan i Frogner. Det här var när world trade center attackerades så från att vara en superlugn stad så var det plötsligt poliser överallt. Eftersom det var en amerikansk barnehage så fick de helt ändra på rutinerna, barnen fick inte längre vara ute på eftermiddagarna, det sattes lås på dörrarna, man fick visa leg när man skulle hämta, etc. På den tiden bodde jag fortfarande hemma i Värmland där jag är uppväxt så det tog inte lång tid när jag åkte hem på besök. Jag minns det som en fin och lärorik tid:) Hur länge har du bott i Oslo?

  Fin lördag på er!:) Kram/tanja

  • fruroeim says:

   Ja, visst var det en härlig låda, inte var dag man får nå så fint på posten 😉 Tycker tamponger är rätt tråkig utgift så att få det gratis på posten är ju inte helt fel hehe. Lite win-win 😉

   Oj, måste ha varit väldigt dramatiskt men förstår att det blev noga kontrollerat. Hur tog barna det? Jag flyttade till Oslo 2008 för att säsonga men blev kär i staden så jag stannade och sen hittade jag min prins 😉 Jag var med om 22 juli bomben faktiskt, var bara några hundra meter ifrån regeringskvartalet. Det var sjuk upplevelse.. lilla lugna Oslo.

   Kram!

  • fruroeim says:

   Absolut! Jag har provat ut produkter både för oss vuxna och för bebisar. Tummen upp! 🙂

Kommentera