Vinter & Bloom Mini Dots


Vinter&Bloom
MiniDotspink
Minidotsblue

Pressrelease – Vinter & Bloom Mini Dots

Vinter & Bloom, tidigare BLISS Sthlm är ett svenskt varumärke som erbjuder babyprodukter inspirerade av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. I deras kollektion hittar man bland annat gosiga filtar och bäddset samt spjälskydd i 100% Oeko-Tex bomull. Senare i höst kommer de även lansera inredningsdetaljer i trä som jag personligen är väldigt nyfiken på!

I samband med namnbytet som ägde rum för ett par veckor sen har Vinter & Bloom lanserat en helt ny kollektion, ”Mini Dots” som består av åkpåsar, regnskydd och sittdynor i sobra skandinaviska färger. I dagsläget kan man välja mellan Cotton Candy, Ebony Black och French Blue.

Mini Dots – Sittdyna:
Vändbar sittdyna där du väljer om barnet ska sitta på den vattenavisande polyestern eller den sköna mjuka fleecen. Överdelen är extra bred vilket ger en ökad komfort och dynan har öppning för 5-punktssele. Passar både barnvagn och sulky.

Mini Dots – Regnskydd:
Är vind och vattentätt i ett snabbtorkande material, fönsterruta med ventilationshål och tydliga reflexband på sidorna och framtill för att synas bättre när det är mörkt. Fodralet till regnskyddet kan fästas på barnvagnen som gör det lättillgängligt att använda det. Passar både barnvagn och sulky.

Mini Dots – Åkpåse: 
Varmfodrad, vind och vattenavisande med flera smarta detaljer. Åkpåsen är öppningsbar i nederkant för små barns smutsiga skor, huvan är justerbar och har en avtagbar fuskpäls. Blixtlåsen på båda sidor gör att överdelen enkelt kan tas av, så du lätt kan anpassa barnets temperatur i vagnen. I åkpåsen finns öppningar för 5-punktssele och på baksidan finns ett anti-glidmaterial som håller åkpåsen på plats i vagnen. På ovansidan finns reflexer som gör att man syns bättre när det är mörkt. Den här åkpåsen passar till de flesta barnvagnar på marknaden.

Finns att köpa på tex Lekmer, Bonti och Babyshop.


Vad tycker ni om Vinter & Blooms nya kollektion? 🙂

16 comments

 1. Marika says:

  Sv: Ja det är skönt att ventilera med någon om det som är utbildad 😉
  Ja hon sober kanske I den 1 timme och vaknar sedan. Och nackdelen är att vi bor på 3:e våningen utan hiss så behöva vara ute länge om de är regn och rusk osv. Nja. Men visst är de bra dör henne att sova ute så de gör hon allt ibland. Men nu har hon fått sova middag i vår säng 1 vecka och tuppluren har blivit mellan 2-3 timmar. När detta upprepas länge nog kommer ja flytta över henne till sin säng, ev. Men nattar henne i vår säng till natten för hon somnar bäst då och flyttar till hennes säng efter ett tag 😉 funkar prima ; ) ja alla gör som man själva vill, nattningen kommer nog ändras när det är dag för säng byte också 😉

 2. ullie says:

  åh men va jag älskade lyktorna är ju väldigt svag fför det där =)

  ja du nu får man va inne o mysa o börja fixa i stället nu är hösten här.

  ha en fin start på veckan

 3. Jeanette says:

  Ska ärligt säga att jag inte känner till det märket sen innan. Men både åkpåse och sittdynan var fin. Gillar prickarna:)

 4. Natalie says:

  hehe jasså , ja tycker alltid att det är roligt att höra att man är lik någon men samtidigt blir jag ju lite nyfiken på hur hon ser ut 🙂
  vilket land är hon ifrån?

Kommentera