Vaenait-pyjamas från Ebay

vaenait

Sedan i söndags sover Melwin i eget rum och det har verkligen gått superbra redan från första natten och han sover som en stock, nån gång eller två så gnyr han till i sömnen och vill ha nappen men ser det inte som något större problem. Första natten var hemsk och jag trodde verkligen jag skulle dö av saknad, rädsla och nervositet och var in och kika till honom hela tiden och fick inte många timmars sömn. Hann knappt lägga mig ner i sängen innan jag var på väg upp igen för att kika till honom 😉 Men för var natt som går kan jag slappna av mer och mer och jag känner att jag är en piggare mamma om dagen. Skönt!

Tips! Sötaste Vaenait-pyjamasen har jag klickat hem från Ebay för 70 kr ink frakt till Norge. Supersöt! Klickade hem den när Melwin var nyfödd och nu kan han äntligen ha den. Var dock obs på att storlekarna är små och det är kinesiska storlekar så ta en storlek större, den Melwin har är det för 12-24 månader och vi har precis börjat med storlek 74.

5 comments

 1. frugravningen says:

  Så fin den pysjen var. Fine farger og fine motiver! Det er alltid en overgang når de små flytter på eget rom. Husker det godt jeg. Både med Ingrid og Cornelis. Gruer meg til Kristoffer skal vekk fra mammas trygge favn også, selvom jeg har opplevd det to ganger før!

  • fruroeim says:

   Jag är jättenöjd med pyjamasen, kul att ha något till Melwin som man inte finner i butikerna 🙂

   Kan gott tänka mig att det är en stor övergång oavsett om det är första barnet eller det femte. Det är lite som att klippa navelsträngen ytterligare en gång 😉

 2. Barnarbete?! says:

  Har du tänkt på varför den pyjamasen kostar 70 kr? Tycker det är en synd att du som ”profilerad” bloggare köper sådan saker och dessutom gör reklam för dem.. Skärpning!

Kommentera