Stella

Säger godmorgon med några bilder på vår andra bebis i familjen, mopsen Stella. Vi har fått en del frågor om hur det har funkat med Stella efter att Melwin föddes och det har faktiskt gått väldigt bra, nästan överraskande bra. Hon är egentligen inte så intresserad av honom utan vill mest leka med några av hans gosedjur som vi har i soffan (vilket hon såklart inte får). När hon skulle träffa Melwisen första gången så fick hon lukta på en av hans kissblöjor för det fick jag tips om av andra mammor med hundar och sen att hon från start har lärt sig att det bara är okej att hälsa på Melwin när vi säger att det är det.

Det som var lite kul är att redan innan vi visste att jag var gravid så kom Stella och la sig vid min mage varje kväll vilket hon aldrig har gjort tidigare så det är lite häftigt hur hundar kan ha ett sjätte sinne eller vad man nu säger. Att kombinera det nya livet med att vara småbarnsmamma samtidigt som man har en överenergisk mops här hemma är inte alltid så lätt, det är många gånger som frustrationen gör sig påmind och jag kan ibland tro att jag är mamma till två små barn.. 😉

mopsenstella
Får inte överanstränga mig efter kortisonsprutan jag tog igår, ingen träning eller inte ens ut för att rasta hunden men jag tror att vi ska få till en liten shoppingrunda ändå, en liiiten runda. Blir så rastlös att bara sitta hemma för det har jag typ gjort hela veckan och shopping gör ju en glad 😉 Har lust att köpa lite ”ting & tang” till hemmet, måste passa på nu när mamma är på besök för hon har så många goda ideer och lösningar när det kommer till inredning. Kanske borde börja köpa lite julpynt?

12 comments

  1. Johanna - A dream as model ♥ says:

    vilken söt hund 🙂

    sv: Kul att du tycker den är snygg, jag har köpt den 🙂 Detsamma!

    • fruroeim says:

      Svar till Emelie Walles: Tack snälla! De är bra söta ;D Jag hade önskat mig en mops i ca 7 år innan vi köpte Stella. Hoppas du får dig en mops nångång. Kram och tack för kommentaren!

Kommentera