Om FruRoeim

Hej!

Kul att du har hittat hit till min blogg 🙂

Susanna heter jag som driver denna blogg, Àr född och uppvuxen i VÀsterÄs men valde 2008 att ta mitt pick och pack för att prova pÄ lyckan i Oslo. Den 17 augusti satte jag mig pÄ bussen till ett land som jag aldrig tidigare hade satt min fot i, utan varken jobb eller bostad. En resvÀska med det viktigaste och fickpengar var det som fick följa med i flytten..

Efter nÄgra Är med turbulent vardag i kollektivlivet och som partysvensk sÄ mötte jag norrmannen Vetle pÄ en hemmafest i slutet av april 2010. Vetle skulle egentligen ha gÄtt pÄ dejt den kvÀllen och jag var inte sugen pÄ fest efter en lÄng dag med photoshoot i solen men ödet ville nÄgot annat och det sa klick mellan oss bland tequilashots och citroner. Jag flyttade in hos Vetle nÀstan pÄ en gÄng och sen dess har vi haft en fantastisk resa genom livet tillsammans och jag Àr sÄ glad och tacksam att jag har fÄtt Àran att fÄ möta denna man, min drömprins!

2010 – Skaffade mopsen Stella tillsammans.
2011 –  Köpte vĂ„r första gemensamma lĂ€genhet i Oslo och kort dĂ€refter friade Vetle.
2012 – Gifte vi oss pĂ„ en herrgĂ„rd i Asker, fantastisk dag med familj och vĂ€nner.
2013 – VĂ„r son Melwin föds pĂ„ Ahus 23 juni, fem veckor före berĂ€knad datum. Han Ă€r den bĂ€sta som hĂ€nt oss!
2014 – Positivt graviditetstest och fĂ„r veta att det Ă€r en lillebror. Vi vĂ€ljer att lĂ€mna livet i Oslo för skĂ€rgĂ„rdslivet i Grimstad.
2015 – Inflytt i huset vi bygger 12 maj och vĂ€ntar pĂ„ lillebror med BF 20 maj
2016 – Tar steget att vĂ„ga satsa och gĂ„ emot den vanliga A4 livet och bli entreprenör. Jobba för mina drömmar och mĂ„l och inte för andras.

I min blogg delar jag med mig min vardag i Norge och som blivande tvÄbarnsmamma men Àven hÀlsosamma recept pÄ mat & bak dÄ jag numera brinner för en mer hÀlsosam livsstil efter att jag i graviditeten med Melwin drabbades av graviditetsdiabetes. Innan graviditeten var jag rÀtt spritfylld efter Ären som partysvensk och hade en del överflödiga extrakilon, högt kolesterol och sockerberoende men efter graviditeten bestÀmde jag mig för att ta tag i mitt liv, vara en frisk och hÀlsosam mamma till min son och la om min kost. Resultatet blev en viktnedgÄng pÄ 30 kg pÄ 8 mÄnader, piggare kropp och sinne samt jag fick tillbaka mitt sjÀlvförtroende och det genom att Àta god mat! Jag kommer dela med mig av enkla och smarriga recept pÄ Receptbanken som kommer att uppdateras inom kort.

Ni kommer Àven kunna ta del av inredning, barnmode, skönhet, tÀvlingar och recensioner.

För samarbeten / frÄgor kontakta mig pÄ fruroeim@outlook.com

3 comments

 1. Reidun Vargas says:

  Hei, jeg fikk hÞre om deg via Linn Kristin BrÊnden. Jeg ville gjerne invitert deg med i Lavkarbo Prategruppa vÄr fÞrstkommende tirsdag i Songdalen kommune like utenfor Kristiansand. NÄ skal vi snart danne en Prategruppe i Lillesand-Grimstad-Arendal omrÄdet, der du bedre kunne delta, men det hadde vÊrt fint om du hadde kommet pÄ dette mÞtet fÞrst. Kan du gi meg e-mailadressen din, sÄ kan jeg sende deg invitasjon og informasjon, om du er interessert.

  Hilsen Reidun

  • FruRoeim says:

   Hej Jeanette 🙂

   Vilka produkter tĂ€nker du pĂ„? 🙂

   VĂ€nligen Susanna

Kommentera