Påskägg från Babor & helkroppsmassage

påskäggbabor
maystardagcreme

Häromdagen var jag på en väldigt efterlängtad mammalyx, helkroppsmassage på skönhetssalongen RÅÅH här på Nydalen och det tack vare en givmild man som gav mig ett presentkort på valfri behandling. Ända sen i början av graviditeten har jag drömt om att få komma iväg på massage och tanke på vad ens kropp har gått igenom det senaste åren så var det precis det här jag behövde! Det var underbart skönt trots att det var en jädrans massa muskelknutar som skulle lösas upp, räknade till 5 st bara på min ena skuldra (läs; det är där Melwin hänger och klänger) så det blev en del skrikande innan jag till slut kunde koppla av haha. Och så hade jag lyckats få en muskelknut mellan ögonbrynen av alla ställen, hej sinnarynke! Men efteråt kände jag mig så himla harmonisk, typ 5 kilo lättare och påfylld med ny härlig energi! Rekommenderar er mammor att unna er en helkroppsmassage, det är ni värda!

Det fick följa med ett par produkter med mig hem från salongen också, ett härligt påskägg från Babor med 14 dags intensivkur med serum i ampullform med många bra egenskaper som ska balansera och stärka upp huden. Mitt ansikte har verkligen brist på fukt och det resulterar i en torr, fnasig och illrött ansikte så om det är något som behövs nu så är det en fuktboost som heter duga. Testade första ampullen igår och är riktigt positiv, mitt ansikte sög in serumet som en svamp så detta bådar väldigt bra. Pris 399 nok.

Har en dagkräm från Exuviance men tanke på att den innehåller syra så är den för stark för mitt ansikte just nu och istället fick Maystar dagkräm följa med hem istället och jag hoppas att den kan hjälpa mitt ansikte att balansera sig och bli bättre. Pris 468 nok.

Som jag skrev på Instagram igår så är det här mitt sätt att ”unna” mig istället för som många andra ska unna sig choklad, läsk/brus, chips, godis när de vill belöna sig efter tex ett träningspass eller har presterat bra på ett annat sätt. Så var jag tidigare men jag har bestämt att jag hellre köper mig något jag verkligen behöver än att ”unna” mig genom att stoppa i mig en massa skit.

4 comments

  1. SjungandeMamman says:

    Låter helt underbart!! Hm har aldrig fått massage och borde nog få det egentligen för jag måste ha hur många knutor som helst 🙂

    Ha en fin söndag!

Kommentera