På besök hos Barnevognskilt.no

barnevognskilt.no
Häromveckan var jag och några andra mams på besök hos Barnevognskilt.no som har kontor och lager här på Nydalen. Ska jag vara ärlig så var den här webshopen rätt anonym för min del men tydligen har de hållt på sen 2004 och är en av de första som startade internetbutik inom sin bransch. De var även först ut att sälja de populära namnskyltarna till vagnarna! Inte illa pinkat!

Det var lite svårt att gå runt och kika på allt de säljer för de har hur mycket som helst på lager  men hitta en hel del fint som jag kan tänka mig att köpa vart efter jag ska göra i ordning Melwins rum. Hittade söta skyltar, knagger och ramar som mer än gärna kan få flytta in på rummet. Och sen en massa leksaker såklart! Den lilla snigeln från Teddykompaniet på bilden ovanför var ju bara så söt och jag kan se framför mig när Melwin har lärt sig gå och drar runt på den. Hihi. Men det får vänta tills han blir lite äldre.

Christine som är ägaren till webshopen står även bak Tinkafu som jag har bloggat om tidigare. Det här hon som designar dessa fina myggnät och praktiska kopphållare och allt annat fiffigt till barnvagnar. Innan Melwin föddes så köpte jag myggnätet med prinskronor som jag bara var tvungen att ha till vagnen. Så himla söt och helt i min stil 😉 Kan man säga att man blev lite starstruck när man träffa henne? Haha. Himla trevlig var hon iallafall och vi kommer ha fina samarbeten här på bloggen framöver så håll utkik!

Om jag köpte något? Jag kom därifrån med kopphållaren från Tinkafu 🙂

tinkafymyggnett

2 comments

    • fruroeim says:

      svar: Ja, jag är helt kär i de myggnäten! Så enkla, snygga och bra roligare än de vanliga svara myggnäten 😉

Kommentera