Newbie Store Oslo

NewbiestoreOsloNewbiestorenewbiestorehome
Den 8 oktober är det dags för KappAhl och deras Newbie Store att slå upp portarna i Norge och det är Lambertseter senter i Oslo som får den stora äran att ha butiken hos sig. Blir rena himmelriket för oss småbarnsföräldrar som har Newbie som favorit! Nu finns ju detta märke i alla KappAhls butiker men bara det att gå in i en butik med Newbie blir något helt annat 😉

Jag har länge vetat om att Newbie Store äntligen ska komma till Norge och eftersom jag är ett stort fan av kläderna så kändes det lite småsurt att flytta från Oslo där ett tag haha. Val av shoppingcenter är för mig lite otippat då jag var rätt säker på att det skulle vara Strømmen som skulle få det butiken. Men får bara hoppats på att Newbie Store får lika stor succé här som i Sverige så att det kommer fler butiker vartefter och då hoppas jag att Sørlandet blir prioriterat 😉

KappAhls första Newbie Store öppnade i Mood-gallerian i Stockholm för ett år sedan och har blivit en stor succé bland småbarnsföräldrarna! Nästa butik öppnar i Stockholm i Mall of Scandinavia i november.

Butiken har en egen hashtag #newbiestore så ta en titt!

Vad tycker ni om Newbie? 🙂

 

9 comments

 1. Sofi says:

  Gokväll!

  Är väldigt förtjust i Newbie här med! Så söta kläder och saker. Kul att de öppnar en affär i Norge med:)
  Du, jag såg precis att du frågat om min (eller Nils rättare sagt;) sänghimmel och om jag hade något stativ till den. Det har jag inte, den hänger bara i en krok i taket, ja i en regel förstås så det blir stabilt:)

  Ha en fin kväll!

  Kram Sofi

 2. Amanda says:

  Newbiestore får även in extra plagg i form av Limited edition. Så de får även plagg som inte KappAhl har. Köpt den fina grå klänningen där! <3

  • fruroeim says:

   Ja, det stämmer det! Ännu mer sur för en annan som inte har tillgång till Newbie Store med andra ord 😉

   Tack för din kommentar!

 3. Mamma Malin says:

  Åh, men vad roligt. Jag köpte mycket Newbie när Charlie var mindre men det blir färre och färre plagg faktiskt. Nu känns det lite för puttinuttigt för min smak!

Kommentera