När föräldrarna behöver tid tillsammans

Häromveckan pratade jag och Vetle om att vi måste finna på något tillsammans, bara vi två för visst är det viktigt att vårda kärleken mellan oss vuxna. De senaste veckorna har varit en stor omställning för hela familjen, jag har börjat jobba och Vetle är hemmapappa och ärligt talat har det varit en slitsam period för oss att landa i vår nya vardag.

Hursomhelst, eftersom vi inte har familj i stan som kan hjälpa oss med barnpass fick vi den geniala idéen om att vi börjar träna på Elixia som erbjuder barnpass. Vi båda gillar att träna styrka och min kropp är nu redo att träna med tyngre vikter. Nu har jag gått ner 30 kg med hjälp av bra kost så nu måste jag ta hjälp av träning att slimma till mig lite 😉 Tur att jag har Vetle som blir min egna personliga tränare! Tänker att det blir perfekt för oss alla att få en break från vardagen med träning och teamwork medan Melwin koser sig på Elixia KidZ!

I eftermiddag kör vi första passet, pepp pepp!

// mobilblogg

20140514-134002.jpg

2 comments

    • fruroeim says:

      Det var tydligen ett medlemskap på träningssenter som var lösningen när man inte har nån barnvakt i stan. Får hoppas man får en snygg kropp på köpet 😉

Kommentera