Möte om en affärsidé

höstblommormöte
Tidigare idag var jag på ett spännande och väldigt givande möte inne i stan för att prata möjligheterna om en affärsidé jag har och som jag gärna vill satsa på efter att min mammaledighet tar slut mars 2016. Fick väldigt bra feedback och beskedet att jag skulle ”köra på” så nu ska jag ta detta vidare med ytterligare en person som sitter med all den kunskap man behöver kunna och veta med att starta eget. Så himla nervpirrande men även lite småskrämmande!

Men man måste våga för att vinna, är det inte så? Jämför lite med den gången jag tog steget att flytta till Oslo 2008 utan att jag aldrig hade varit i Norge tidigare, jag hade med mig en resväska med det viktigaste och fickpengar. Hade varken jobb eller bostad att komma till men jag hoppade ut i ovissheten för jag ville ta chansen och se hur bra jag har det nu 7 år senare 😉

Lilleman Milian fick stanna hemma och göra mannen sällskap medan han hade hemmakontor så jag kunde koncentrera mig på mötet i lugn och ro. Innan jag åkte in till mötet kom min man hem med den fina höstbuketten, blommor på en tisdag! Blir så bortskämd av han 🙂

Vågar inte ropa ut om mina planer än utan jag får uppdatera er vart efter om hur utvecklingen blir och OM det kommer ske. Ingenting är spikat än så det här kan gå åt vilket håll som helst.. 😉

Är det nån av er som har startat upp eget? Har ni några tips/råd som man bör tänka på eller erfarenheter ni vill dela med er? 🙂

14 comments

  • fruroeim says:

   Ror jag detta i hamn så kommer jag givetvis berätta för er och uppdatera utvecklingen vartefter 🙂

   Tack! Tänk att mannen fortfarande är lika romantisk och överraskar med blommor trots 5 år tillsammans 😉

   Kram!

  • fruroeim says:

   Åh tack snälla 😀 Är väl en tjej som vet vad jag vill 😉

   Kommer berätta om min lilla plan om det är så att jag ska fullfölja det, inget spikat än men hoppas ju såklart 😀

 1. home2tiny says:

  Låter hur spännande som helst, hoppas alla dina planer går i lås och du får satsa på din dröm. Sv Jag bor strax utanför Halmstad på västkusten. Kramisar Tina

  • fruroeim says:

   Tusen tack för det 🙂

   Okej! Så underbart att bo på svenska västkusten 😀 Jag har hängt mycket i Falkenberg sen jag var litet barn. Mitt smultronställe!

Kommentera