Milians 1-års kalas

Flaggorsverigenorgetårta1årskalasMilian
I fredags fyllde lilleman här i huset 1 år och det firade vi stort med slå till med två kalas idag, en för vännerna på förmiddagen och en för familjen på eftermiddagen. Pjuuh, är helt slut men vilken fantastisk dag vi har haft och jag är tacksam att det var så många som tog sig tid att fira Milians allra första födelsedag! Flera från sällskapet åkte till och med ett par timmar enkel väg för att fira lilleman!

Jag tycker det är jättekul att göra det lilla extra när det kommer till pynt och vad man ska bjuda på, speciellt på första födelsedagen men denna gång hade jag lite ont om tid. Men är ändå nöjd med det lilla jag fick till! Har för första gången pysslat ihop en ”bursdagskrone” som det heter här i Norge, typ standard att få en sån när man firar sin födelsedag. Rätt nöjd med den tanke på den lilla tid jag hade. Hur jag gjorde den kan komma i ett eget blogginlägg 🙂

På första födelsedagen är det alltid kul att ha en extra fin tårta, det hade jag till Melwins 1-års kalas också men (som vanligt) så är jag alltid sent ute när det kommer till den biten.. Jag velar länge fram och tillbaka om man ska göra ett försök att göra en tjusig tårta men det slutar med att jag inser att det aldrig kommer gå för jag har inte tålamodet. Och så helt plötsligt är det 4 dagar kvar till kalaset och jag fick P A N I K 😉 Men jag hade tur som fick hjälp av tjejen bakom Stephanie’s Cupcakes i Kristiansand som på väldigt kort varsel kunde leverera en fantastisk fin tårta helt i min stil och goda cupcakes. Planen var att jag skulle göra en liten tårta till kalaset på förmiddagen för vännerna men hann inte så mannen köpte en färdig tårta.

Annars så fuskade jag rakt igenom denna gång när det kom till fikabordet, det enda som jag fixade var pizzabullar. Det har blivit lite av en standard här hemma när vi har kalas. Lite mer matigare som är färdig på 1-2-3! Barnen fick varsinn goodiebags med lite smått och gott i. Inget som har hetat LCHF här i helgen men bara starta om på måndag 🙂

Både födelsedagsbarnet men även Melwin har fått så mycket fint idag och man kunde nästan tro att han också hade födelsedagskalas idag. Barnen slocknade fort vid läggdags och jag försöker att landa igen efter en fantastisk dag, tacksam över livet ♥

4 comments

  1. Mamma Malin says:

    Vad roligt med kalas och att pyssla och fixa lite. Charlies 1-årskalas blev kanske inte riktigt som jag hade hoppats så jag satsar på 2-årskalaset nu i stället 😉 Superfin tårta med!

  2. Mamma Malin says:

    SV: Kul att bo så nära men förstår att det är mycket folk nu under sommarsäsongen :/

    Jo, varukorgen är enorm. Superbra! Vi hade en yoyo men det fanns liksom inte plats för den här hemma. Mannen blev galen, haha!

Kommentera