Mer social på Instagram

instagram
Nu när jag är i Sverige så blir bloggen tyvärr bortprioriterat men jag uppdaterar desto flitigare på Instagram, @fruroeim heter jag där! Uppdateringar på bloggen kommer när jag känner att jag har tid att sätta mig ner i lugn och ro och att det inte går utöver Melwin. Instagram är lite mer lättvint att uppdatera sånna här dagar när man är på resande fot och ska vara social med familj och vänner här. Känner att det blir lite av ett stressmoment att uppdatera bloggen då.

Förresten, jag som har varit aktiv i bloggvärlden sen 2007 och har mina favoritbloggar höll på och dö tre gånger om när jag såg att den här mäktiga, fina och inspirerande norska toppbloggeskan börja följa mig på Instagram strax innan jul. Det är verkligen stort för mig, en ära samtidigt som prestationsångesten kom krypandes 😉

Passar på och önskar er en fin lördag!

15% rabatt på alla nattlampor från Pabobo hos Jollyroom med koden ”pabobo15”. Gäller till 12 januari 2014 för både Sverige och Norge.

10 comments

 1. Elin - Livat på torpet says:

  Tack för din fina kommentar inne hos mig!
  Har kollat runt lite och gillar din blogg med. Kul att er lille Melwin nästan är lika gammal som vår Ingrid 🙂

  Hoppas att ni har en fin lördagskväll!
  Kram – Elin

  • fruroeim says:

   Tack själv för kommentar 🙂

   Åh, säger du det? När är er tjej född? 🙂
   Trevlig helg! 🙂

   Kram!

  • fruroeim says:

   Ja det är verkligen stort för mig som har varit aktiv i bloggvärlden sen 2007 och är en av de största bloggarna i Skandinavien och som är väldig bra! 😀

   Kram

 2. Caroline says:

  Hej! Från vilken kennel kmr er mops? Vi har två franska bulldoggar:-) valet kanske faller på mops nästa gång;-) mvh Caroline

  • fruroeim says:

   Hej Caroline! Stella kommer från en mindre kennel i Oslo men har en del i sig som är från Tangetoppen mopskennel (ligger en liten bit utanför Oslo) som har otroligt fina mopsar och vinner priser i vilken tävling de än är med i 🙂

   Mopsar är helt underbara men jag kan tänka mig att franska bulldoggar är lika så! 😀

 3. anna says:

  Nu har jag kickat igång min blogg igen, lite sakta men säkert 😉
  Så nu ska jag vara bättre på att gå in på nätet och läsa om din vardag! Saknat o göra det men nu har jag mer tid! 🙂 Tack gode för instagram när tiden inte funnits till 🙂 Då känns de som man varit med lite i alla fall!
  Hoppas resan till Oslo gick bra och att ni haft en fin jul och nyår! 🙂

  KRAMKRAM!!!
  annalunda.spotlife.se

  • fruroeim says:

   Yeey, så kul att du har börjat blogga igen! 😀 Ska lägga till dig på Bloglovin så missar jag dig inte 😉

   Men tack gullig du är! Ja, vad skulle man ha gjort utan Insta? 😉 Jag har inte bloggat så mycket på sistone, tappa lite motivation (speciellt när man får höra och ser att en del bloggare ska härma och sno material av mig). Men får väl ta det positivt då de gillar och inspireras av det jag skriver höhö 😉

   Nästa gång jag är i Västerås så kanske vi kan försöka ses? Hade varit sjukt kul om vi kan göra det! 😀

   KRAM på dig!

Kommentera