Magsjukan härjar hos oss

20140501-185052.jpg

Tittar in och säger hej till er, vad kul att ni är så många som är inne på bloggen fast jag är väldigt inaktiv med bloggandet just nu men det ska jag ändra på nu tänkte jag. Eftersom jag inte har tiden att sitta ner och blogga via datorn så kör jag hellre igång och mobilbloggar för att kunna vara aktiv. Mina dagar går i ett och det sker en del spännande ting om dagen så kul om jag kan dela det med er där och då. Egentligen avskyr jag att använda mobilbilder till min blogg men jag får bara kompromissa med mig själv 😉 Ni är även ett gäng som efterlyser om att jag ska dela med mig mer av min vardag så ska försöka bättra mig på den fronten 🙂

Just nu har vi magsjuka hemma hos, stackars Melwin som har åkt på skiten men det verkar som att jag och Vetle klarar oss? *bank i bordet* Inne på 4:e dagen och han får inte behålla vätskeersättningen så jag hoppas verkligen att det vänder nu. Så himla jobbigt att se han sjuk, känner mig så hjälplös. Hoppas verkligen att jag inte åker på det jag också, har ju just börja jobba och vill inte bli sjuk det första som sker. Spritar och tvättar händerna som aldrig förr så bakterierna inte ska bita tag i mig 🙂

2 comments

 1. Aggi says:

  Hej 🙂 Hittade precis en kommentar på bloggen som visst var jättegammal. Har varit lite inaktiv på sista tiden, men försöker ta igen det nu. Har bott i Norge sedan 2008, så börjar bli några år nu. Vad var det som förde dig hit? 🙂

  • fruroeim says:

   Hejsan 🙂

   Ingen fara, vet hur det kan vara 😉

   Vad kul, då har vi bott i Norge lika länge med andra ord 🙂 Jag tröttnade på ekorrhjulet i min hemstad i Västerås så flyttade hit varken jobb eller bostad. Skulle egentligen bara säsonga men jag blev fast här 🙂 Själv då? 🙂

Kommentera