Kickstarta med C9 från Forever Living

ForeverLivingC9
InnehållC9

Sen i början av sommaren har jag haft den omtalade Change 9, mer känd som C9 från Forever Living ståendes här hemma. Jag ska handen på hjärtat berätta för er att jag om någon har varit supermegaskeptisk till detta och jag velade fram och tillbaka under sommaren om jag verkligen skulle köra C9. Men med två täta graviditeter (två barn på 22 månader) så kände jag att jag ville kickstarta kroppen på nytt efter förlossningen med Milian och givetvis hoppades jag även att det skulle medföra att jag skulle bli av med några kilon (läs; kände mig lite smått desperat!). Och eftersom jag inte ammar mini så är det fritt fram.

Vad är CHANGE 9?
C9 är en nio dagars upplägg som baseras på aloe vera samt kosttillskott som ger kroppen de vitaminer och mineraler den behöver. Startpaketet innehåller alla de produkter man behöver under dessa dagar, måttband samt instruktionshäfte som berättar hur upplägget ser ut, dag för dag. Det går ut på att kickstarta kroppen, byta ut dåliga vanor mot bra vanor!  

Såhär beskriver Forever Living produkten:
”Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!”

Norska C9 paketet innehåller:
Forever Aloe Vera Gel® x 2
Forever Ultra® Chocolate x 1 *
Forever Fiber™ x 1
Forever Lean™ x 1 **
Handbok x1
Måttband x1

* Välj mellan vanilj eller chokladsmak på Forever Ultra Shake.
** I svenska C9 paket är Forever Lean utbytt till Forever Therm.

De två första dagarna är som regel lite tuffa, då du endast dricker aloe vera och tar kosttillskotten men det är bara att bita ihop för sen när man kommer till dag 3-9 får man äta lågkalorimåltider. Om du skulle känna sig hungrig dessa dagar så finns det en ”fri lista” med frukt, grönsaker och bär som är tillåtet att äta. Eftersom jag utesluter frukt i vanliga fall i min kost så höll jag mig mest till hallon, blåbär och några grönsaker. När det var dags att äta måltider så utgick jag från de recept som finns i häftet som följer med men gjorde om de lite granna så de skulle bli likt min ordinarie kost som möjligt.

Trots att man håller igen med kalorierna så var det längesen jag kände sån här energi, var seriöst helt speedad från dag 3 och röjde runt här hemma, fixade och donade. Kunde inte sitta still! Haha.

Första dagen skriver du in startvikten samt mäter dig på 5 olika ställen på kroppen. Sen väger och mäter du dig dag 3, dag 6 samt dag 9. Jag bommade lite på att jag bara mätte mig på överarmen, magen och låret. Varje dag ska man göra en aktivitet på minst 30 minuter, första dagarna räcker med en promenad i lugn tempo. Men eftersom jag lyckades dra på mig en jobbig muskel inflammation i båda benen så blev det nästan ingen aktivitet alls för mig. Var endast ute på en liten promenad en gång under dessa nio dagar.

Och resultatet då? Nu är ni väl rackarns nyfikna på hur det gick för mig? 🙂

Resultat:
Vikt – 3,6 kg
Arm: – 5 cm
Lår:  – 5,5 cm
Mage: – 5 cm

Det är över två veckor sen jag avslutade C9 och jag har behållt måtten och vikten (vissa dagar kan jag ligga på + 500 gram) trots att jag har gått tillbaka till min LCHF-kost. Awesome! Vet inte helt vad som skedde men även min hy har blivit mycket bättre och är inte lika torr som förut samt att jag har fått lite härligt lyster i ansiktet 😉 Är smalare i ansiktet och kläderna (läs; trosorna haha) sitter bättre på mig.

Vem kan gå på C9?
Passar alla som önskar att bryta osunda matvanor, vill ge kroppen en omstart till en ny hälsosammare livsstil. Dock ska ej gravida eller de som ammar använda sig av detta. Går du på medicin ska du rådfråga din läkare först! 

Tilläggsuppgifter: 
Vill tillägga att C9 är absolut inte något viktminskningsprogram eller quick-fix som många tror, det är en kickstart och första delen av tre i en livsstilsförändring. Totalt är programmet på 69 dagar. Maila mig så tar vi fram ett upplägg som passar just dig och dina mål!

C9 är en kickstart på 9 dagar som utgör första delen, F1 är 30 dagar med fokus fettförbränning och F2 är även den 30 dagar men med fokus styrka. I samtliga boxar ingår alla kosttillskott man behöver för bästa möjliga resultat och en handbok med träningsupplägg dag för dag, recept och kostschema.

Vi har en sluten Facebookgrupp för oss återförsäljare och kunder som kör Forever Fit-serien för att inspirera, hjälpa och motivera varandra.

Önskar du att beställa? Kontakta mig på fruroeim@outlook.com.

70 comments

 1. Annika says:

  Jag har faktiskt också ett paket stående här. Hade tänkt testa själv för att veta vad man säljer. Men det har inte blivit av ännu. Gruvar mig för de första två dagarna. Ha en fin fredag. Kram Annika

  • fruroeim says:

   Då måste du bara ta steget och prova på 🙂 Jag velade hela sommaren om jag skulle köra det eller inte hehe. Det gav fina resultat och det gav mig en go mästringskänsla då det är en liten chock för kroppen.

   Först dagen var tuff men sen gick det bara bättre och bättre. Lycka till när du väl ska köra 🙂 Heja heja!

   kram!

 2. Eva says:

  Tack för att du tittade in hos mig!
  Nog skulle jag behöva detoxa men den kuren passar inte – jag vill dricka mitt rosé på helgen.
  Försöker rensa ut med en speciell smoothie och dessutom går jag stavgång varje dag (nästan). Något måste hända med kroppen, har blivit ”mjukrund” runt midjan och det gillar jag inte, vill inte ha gumfläsk.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  • fruroeim says:

   Jag gick ner 30 kg på 7 månader efter min första graviditet med endast äta god mat och minimalt med motion så visst går det att få ordning på kroppen. Och visst blev det lite vin emellanåt 😉

   Nu efter senaste graviditeten så hamna jag på en platå så då är denna kur perfekt tycker jag då den bara håller på i 9 dagar. Och det gav så fina resultat 😀

   Hoppas du har haft en strålande fin helg!
   Kram 🙂

 3. A House With A View says:

  Heja dig! Bra jobbat. Jag skulle verkligen behöva ta tag i min vikt, har dock börjat tänka till lite kring maten. Det är svårt med dieter tycker jag, håller med Eva ovan, vill kunna dricka ett glas rött till maten på helgerna, fniss 🙂

  Kramar aka

  • fruroeim says:

   Tack 🙂

   Kände att jag behövde kickstarta kroppen efter senaste graviditeten så gav C9 en chans. Fick så bra resultatet med bla viktnedgång men även mer energi och finare hy! 🙂

   I vanliga fall så äter jag och familjen lchf som vi alla mår toppen på. Gick ner 30 kg på 7 månader genom att äta god mat 😉 Är annars inte så stor fan av diverse dieter (ser lchf som en livsstil) och C9 är okej då den håller bara på i 9 dagar och man får äta mat under tiden., bara lite strängare.

   Ett tips gällande vinet är att kika på sockerhalten, är det under 5 kolhydrater på 100 gram 🙂

   Kram!

  • fruroeim says:

   Har aldrig provat juicefasta faktiskt 🙂 Nöjd med sån kur? Bara att hojta till om du är intresserad av att kickstarta kroppen med c9!

  • fruroeim says:

   Det är en fin kur som rensar kroppen på slaggprodukter och gifter som kroppen inte själv kan göra sig av med. Vissa upplever tex lugnare mage, andra at man blir piggare. Eller som jag, fin viktnedgång och finare hy 🙂

   Skicka gärna mail till mig så kan jag berätta mer 🙂

 4. Tovan says:

  Vad intressant läsning! Har alltid varit väldigt skeptiskt för allt möjligt som har med viktnedgång att göra med lite ”hjälp” men det där lät spännande! 🙂 Roligt med så tydliga resultat också! 🙂

  • fruroeim says:

   Vad kul! 🙂

   Tro mig, jag har också varit väldigt skeptisk till det! Har trots allt jojobantat i över 10 år med diverse dieter.. Men denna är bara på 9 dagar, ja.. du chockar kroppen med att äta mindre kalorier men jag ser bara att det är något kroppen ibland kan behöva för att ”nolla sig” och få en kickstart. Med C9 får du i dig mineraler och vitaminer samt att du får äta mat 🙂

   Sedan finns det även fortsättningskurer som fokuserar på kost men även träning som håller på lite längre.

   Hör gärna av dig på mail; fruroeim@outlook.com om du vill höra mer eller göra en beställning 🙂

 5. Mirre says:

  Vad är sötning?. Måste testa =D. Hur går det för dig efter C9?, funderar på att testa

  Ja serier är mysigt att starta om och titta på, vi kikar också på sådant från netflix =D

  • fruroeim says:

   Jag köper sötningen Sweet Stevia på hälsokosten, supersött så det behövs inte mycket av det 🙂

   Hör av dig till mig om du vill veta mer / beställa c9 så ska jag hjälpa dig 🙂

 6. ullie says:

  ja men ja har sånt där HABEGÄR helt plötslig eller kalla det socker begär så ja måste baka mej nåt då kan det bli socker kaka eller bollar =) mmm så gott har dock inte gjort med lhcf =) såg gott ut

 7. Jennifer says:

  Hej! Blev lite intresserad av att testa detta 🙂 vad kostar de? Du får gärna mejla mig 😃 Mvh: Jennifer

 8. Mia says:

  Låter väldigt intressant, jag skulle gärna vilja rensa kroppen på slaggprodukter och gifter och få de positiva effekterna. Men går det att köra den här kuren även om man inte vill gå ner i vikt? Jag väger redan lite i underkant enligt många, så skulle jag gå ner 2-3 kilo så hamnar jag på undervikt. Vet inte om jag vågar det. Har du erfarenhet av detta?

 9. Emma says:

  Hejsan ! Skulle gärna vilja ha prisuppgifter på detta ☺ Andra barnet är 6 månader nu och känner att det är dags att komma igång ordenligt nu när amningen är avslutad! ✊

 10. Sofia says:

  Hej! Är nyfiken på c9 och undrar vilken smak du körde, vilken som är godast? Och vad ett c9 paket kostar?
  Mvh sofia

 11. anna says:

  Hej, blir lite nyfiken på detta, vad ligger priset på för denna och dom andra kurerna efter? 🙂
  Mvh

 12. Sofia says:

  Hej! Jag blev oxå väldigt intresserad av c9 programmet. Skicka gärna mail med lite mer info samt pris.
  Sofia

  • fruroeim says:

   Hej Sofia, jag har mailat dig mer information samt prisuppgifter 🙂 Vänligen Susanna

 13. Nina says:

  Hej jag undrar på priser på c9 och bart man kan beställa detta.
  Maila mig gärna😊😊

  Mvh Nina

  • fruroeim says:

   Hej Nina, jag har mailat dig om prisuppgifter! 🙂 Önskar dig en trevlig helg 🙂 Vänligen Susanna

 14. Jennie says:

  Hej
  Jag skulle gärna vilja veta mer och också vad det kostar och hur lång tid det tar för leverans?
  Med vänlig hälsning, Jennie

 15. Jessuca says:

  Hej
  Ville kolla hur ofta kan man göra c9? Vad kostar det?
  Med vänlig hälsning, jessica

 16. Elin says:

  Jag undrar också hur tätt man kan göra en c9. Jag gjorde en för ca 3 veckor sedan och fick fina resultat. Nu undrar jag om man kan göra det igen i sommar? Ca 2 månaders mellanrum. Undrar också över priset.

Kommentera