Julkelender 2014 – Luke 24

blendasensitivekonk
Siste luken på julekalenderen, og vi avslutter med en stor ”grande finale”, og lodder ut 1. års forbruk av vaskemiddel! Blenda Sensitive-produkter er parfymefrie og anbefales av NAAF, og er derfor et godt valg for følsom hud/sart barnehud! Mer informasjon finnes på klesvask.no =)

Konkurranseregler: 

Nominer deg selv eller noen andre du mener fortjener å vinne vaskemiddel for ett helt år, og skriv en kort motivering for hvorfor du eller de fortjener å vinne. Glem ikke å skrive din epostadresse. Dette er dessverre kun for dere som bor i Norge!

Jeg trekker en superheldig vinner 1. januar 2014!

Dette er en konkurranse dere må jobbe litt for så øk dine sjanser for å vinne:                                                             

Instagram: Del bildet videre på profilen din, og tagg det med #fruroeimjulkalender @fruroeim. Skriv en kommentar i kommentarfeltet med hva du heter på Instagram.

Blogg: Lån bildet, tips om konkurransen på bloggen din, og lenk tilbake til bloggen min med en fungerende lenke. Skriv en kommetar i kommentarfetet nedenfor med direktelenke til blogginnlegget.

 

Facebook: Lik fruroeim på Facebook og del statusinnlegget om dagens luke. Kommenter i kommetarfeltet nedenfor hva du heter.

P.S. Følger jeg deg ikke på instagram eller er venn med deg på Facebook, så er det ikke sikkert at jeg kan se om du er med i konkurransen, og derfor må kontoen din være åpen, så jeg kan se hvem som er med (bare for å si det så det ikke blir noen sure miner senere).

Kommentarer som ikke tilhører blogginnlegget kommer til å slettes! Vennligst kommenter i et ”vanlig blogginnlegg” om du har noen spørsmål eller vil skrie noe som ikke har med dagens luke å gjøre. Takk! 🙂

 

// I samarbeide med Blenda Sensitive

 

Ønsker dere alle en GOD JUL !
Stort grattis säger vi till Cecilie – @cecnis som sticker av med julkalenderns sista giveaway! 🙂

 

 

 

 

 

24 comments

 1. Camilla S says:

  Då inte jag bor i norge vinner jag gärna åt syrran som gör det. hon tvättar lite väl ofta så vi skulle ha roligt åt det om hon vann, men hon skulle uppskatta det mycket också, vet jag.

 2. Pernilla Cederlöf says:

  Dette skulle vara guld att vinna, med en liten en som gulper stup i kvarten gör jag inte annat än att tvätta 😉
  Delar på facebook å instagram !

 3. irene Larsen says:

  Jeg ønsker meg 1 års forbruk av vaskemiddel, så derfor nominerer familien min og meg. Vi er en familie på 6 + en valp på 4 mnd. Med 4 aktive barn med trening osv, brukes vaskemaskinen veldig ofte og vaskemiddelet forsvinner fort. Dette er en perfekt julegave/kalender for oss 😀 God jul ☆

 4. Siw Lillian Skarnes says:

  Jeg ønsker å nominere meg selv og familien min. Min mann har atopisk eksem over store deler av kroppen og har hatt dette siden han var 1 år,- nå er han 23. Jeg vokste heldigvis av meg atopisk eksem da jeg var liten. I august i år fikk vi en liten gutt, og det store som nå blir om han slippet unna eksemen eller om han også får det. Vi er nødt til å vaske absolutt alt av klær, tepper osv med uparfymerte vaskemidler og dette koster endel for en nybakt familie.

  Ha en riktig god jul og godt nyttår, håper dere koser dere idag til tross for været.. 🙂

 5. Louise Zagar says:

  Jeg vil nominere meg selv og familien min. Vi er en gjeng som er rammet av astma og eksem, så et vaskemiddel for sart hud er et ”must” for oss. Jeg reagerer spesielt på vaskemidler med parfyme så Sensitive er det noen av de få vaskemidlene jeg faktisk tåler. Håper vi vinner:-)

  • Louise says:

   Jeg vil faktisk legge til at jeg har ømfintlig hud som alltid er tørr, særlig på hendene. Nå før jul fikk jeg en nikkelallergisk reaksjon fordi huden hadde vært tørr mellom fingrene slik at nikkelet hadde vandret inn i blodbanen der hvor gifteringen min var. Resultatet var store gule blemmer, kløe og rødhet. Etter over 7 år med samme giftering (og samme mann, he he he) måtte vi gå til Bjørklund å kjøpe nye ringer helga før jul. Nå venter jeg på at håndkrem, kortisonsalve og hansker skal lege hendene såpass at jeg kan ta den nye ringen i bruk. Med en slik sart eksem hud så trenger man Blenda Sensitiv til tøyvask slik at man ikke reagerer på tøyet man har på også:-)

 6. jennya Johansson says:

  Jag är med även om jag inte bor i Norge. Min mammas nya man är norrman och de bor vid norska gränsen (Trysilområdet), så om jag har turen att vinna så kan det ordnas via dem.

  Jag har ett sällsynt handikapp. För många år sedan opererade jag bort min handsvett. På neurokirurgen brände de av en nervtråd i det centrala nervsystemet. Det uppstod komplikationer och jag lider idag av kompensatoriska rinnande svettningar från bysten och ner, vilket gör att jag byter kläder och duschar ca 6 ggr om dagen. Ett socialt handikapp! Detta har medfört ett ökat klädförråd och linneförråd MEN naturligtvis hög tvättmedelsförbrukning!!! Även om jag hänger upp svettiga kläder på tork för att återanvända dem så blir min tvättkorg snabbt full!

  Passar på att önska dig en GOD JUL och tacka för en trevlig julkalender!.

 7. martinehs says:

  Dette hadde vært helt konge for en familie på 5 med to barnehagebarn, en gulpebaby som fører til at både mor og knøtten går gjennom en del skift hver dag og en pappa i byggebransjen. Gjør ikke mye annet enn å vaske klær..

  martine@svarstad.com

 8. johnny says:

  For en fantastisk ting å kunne vinne!
  Går jo en del klesvask når mann har to barn:) har dessvere ikke facebook,insta eller blogg.men deler med jungeltelegrafen 🙂

 9. kate tyler says:

  Denne ville jeg gjerne vunnet!!! men velger å nominere min bestevennine.kan ikke skrive navn da hun er nylig blitt gravid og det er hysj hysj
  Fordi hun har ett barnehage barn og nå kommer det en baby til.Og jeg vet selv att blenda sensitiv er perfekt for nyfødte babyer.Da jeg kun brukte dette på mine barne:) deler og deler og deler

 10. beth hansen says:

  Jeg vil gjerne nominere min datter! Hun har en datter med eksem,som kun kan bruke blenda sensitiv.
  Hun fortjener å vinne fordi hun er ei jente med hjerte av gull rett og slett.Hun gir alltid til andre og får ingenting tilbake

 11. Sølvi tyler says:

  Hei og gooood jul! Jeg vil nominere min sønn!han vasker aldri klær,det gjør min svigerdatter.så om jeg hadde vunnet hadde han måtte hjelpe til med vasken )

 12. sanna says:

  Önskar att vinna ett års förbrukning da vi har 2 små barn. En gutt på2år som älskar att vara ute och blir alltid smutsig och en dotter på 4månader som gulper hele tiden. Och ända vaskemedel dom tål er sensitive, brukar vi annat så får dom röda prickar över hela kroppen. Så vi vasker ca 2-3 maskiner om dagen så lägger ut massa penger på vaskemedel. Så hoppas verkligen vi vinner:)

 13. Iskrystall says:

  Jeg ønsker å nominere min søster Katharina – hun har veldig sensitiv hud og får atopisk utslett av alle andre vaskemidler enn blenda sensitiv. Siden hun er student betyr det at hun må betale for ordentlig kvalitet istedenfor å nøye seg med billigproduktene som andre studenter bruker. Det samme gjelder for hud- og hårprodukter, matvarer og håndsåpe – med andre ord blir det enda knappere med penger for henne enn for andre studenter. Hun fortjener en fantastisk overraskelse som dette! 🙂

 14. Kristian w Andersen says:

  Så fin konkurranSe du holder ! 1 år med forbruk hadde gjort fruen i hus super fornøyd !:) Det er henne som tar seg av vasking av klær , og det til alles beste ! Hun er en flott husmor og vasker gjerne er par vask om dagen da det blir mye skittent tøy etter junior, og mine arbeidslklær. Dette er noe vi bruker mye penger på , og lettelsen blir nok stor om jeg som ”gubben i hus” vinner denne fantastiske premien til henne ! Har desverre ikke instagram eller noe så får kun deltatt med denne kommentaren 🙂
  Ønsker deg og din familie en riktig god jul videre og et godt nyttår 🙂
  Kristian

 15. Hanne says:

  Fantastisk fin premie, og veldig nyttig! Siden prinsessen ble født så har vi en vaskemaskin som går både titt og ofte så derfor hadde denne premien vært fantastisk å vinne. Håper vi er de heldige:)

 16. Camilla Eggen says:

  Amazing premie det er helt klart ! Hvem kan vel ikke tenke seg dette? Nesten merkelig at så få deltar spør du meg.
  Jeg deler via instagram og på Facebook :-))
  Jeg nominerer min samboer ! Stakar frustrert som han er noen ganger på denne vaskemaskinen og vaskehemvisningene skal han virkelig ha det for at han gjør en god jobb i hjemmet !:)
  God klem fra meg:)

 17. Cecilie Niska says:

  Åååå som jeg ønsker å vinne dette!!:):) Etter vi fikk barn bruker vi kun blenda sensitive. 🙂

  Jeg har delt på Instagram – cecnis
  Facebook – Cecilie Niska
  og på blogg – http://cecnis.blogg.no/1388410775_konkurranse.html

  Det er bare jeg som vasker klær her i huset, men jeg ønsker å nominere min samboer da det er han som må dra ut å handle vaskemiddel for jeg glemmer å kjøpe det med hver gang vi er på butikken. Tippen han hadde blitt kjempe overrasket å glad da 🙂 Jeg hadde også blitt super glad selvfølgelig 😀

  Ønsker deg et godt nytt år 🙂

  • fruroeim says:

   Grattis Cecilie! Du är vinnaren av 1 års förbruk av Blenda Sensitive! 🙂
   Stort grattis och tack för att du var med! Ett vinnarmail kommer inom kort 🙂

   Kram och god fortsättning på det nya året! 🙂

 18. Emilie D says:

  Jeg vil gjerne nominere min kjære mor som alltid er der for meg og støtter meg uansett hva det er. Hun har vært igjennom mye nå og jeg vet at ting fortsatt er veldig vanskelig for henne, derfor ville det gjort seg med en overraskelse jeg kunne gitt henne. Tror dette hadde vært noe hun ville blirr veldig glad for, og jeg ville også blitt utrolig glad hvis jeg kunne gitt denne fantastiske overraskelsen til henne om jeg hadde vunnet 🙂
  Har desverre verken blogg eller instagram, så får ikke mulighet til å ha noen større sjanser, men jeg krysser likevell fingrene for at jeg skulle være så heldig!
  emiliedalan@hotmail.com

 19. MonicaKa says:

  Jeg vil veldig gjerne nominere meg selv jeg.
  Jeg har 3 voksne gutter som titt og ofte stikker innom med en stooooor bag med klær.
  Det er hele kles vasken for siste mnd, og det er sports klær, å arbeidsklær.
  Ja selvfølgelig tar jeg vasken for mine barn, det skulle da bare mangle om de er 3 år eller 21 år,
  så er de jo mine barn, ja jeg skjemmer dem kanskje bort, men det er ikke alltid like lett å ha råd
  til alt når man flytter ut for første gang 😀
  Det hadde vært veldig deilig med litt hjelp til vaskemidler å ett års forbruk det hadde vært super.
  Nå fikser jeg alt, på en trygd det går på ett vis men det er ikke alltid jeg da kan kjøpe vaskemidler som er de beste 🙂 Så en slik premie hadde ikke bare gjort meg glad men guttene mine hadde nok blitt super glad for Blenda hvite skjorter, å som da ikke får dem til å klø, sensitiv er det beste 🙂
  Spesielt da for han ene som er allergisk mot parfymen i vaskemidlene 🙂

  Vel vel nok om det, jeg håper jeg kanskje er heldig, å kan slippe og tenke på vaskemiddel til tøyvask i 2014.
  Ønsker deg ett riktig Godt Nyttår.

  Nyttårshilsen fra MonicaKa

 20. Mikaela says:

  Jag vill nominera min svärmor (eller att jag vinner det som en present till henne!) som kommer ställa upp och låta oss bo hemma hos dem första tiden innan vi får råd att flytta till en egen lägenhet. Som student har man inte haft möjlighet att spara ihop så mycket pengar så det är verkligen otroligt hjälpsamt! Det här vore en lite rolig oppmirksamhet till henne som tack för hjälpen 🙂

 21. Cecilie Niska says:

  Åååå nå ble jeg sååå glad!!!:D Tuuuuusen hjertelig takk :):):) Nå skal jeg ta en seiersdans i stuen med krykkene mine så kanskje prolapsen min sklir på plass 🙂 Vært sengeliggende i julen pga dårlig rygg så dette ga meg mye positiv energi 😀 Takktakktakk :*

Kommentera