Julkalender 2013 – Lucka 23

kappahlkonkurranse

I julkalenderns näst sista lucka lottar jag ut flera gavekort från KappAhl!  Jag har på senare tid fått upp ögonen för KappAhl dels för de toksöta Newbiekläderna men även deras sortiment för oss vuxna. Tycker verkligen att de har byggt upp sig och känns mer trendiga än nånsin! Superglad att de vill vara med och sponsra dagens lucka! 🙂

Tyvärr är det kun mina läsare som bor i Norge som har möjlighet att tävla om dessa gavekort då de bara fungerar här.

Tävlingsregler: 
Berätta vad du skulle vilja köpa för något från KappAhl om du skulle vinna ett gavekort! Länka gärna till de produkter du önskar att vinna 🙂 Kom ihåg att skriva in din mailadress.

Eftersom vi alla är lite upptagna kring jul så drar jag inte en vinnare förrän fredag den 27 december efter kl 22.00. 

Öka dina chanser att vinna: 

Instagram: Dela bilden vidare på din profil och tagga det med #fruroeimjulkalender #kappahl @fruroeim. Skriv en kommentar i kommentarsfältet med vad du heter på Instagram.

Blogg: Låna bilden, tipsa på din blogg om tävlingen och länka tillbaka till min blogg med en fungerande länk. Skriv en kommentar i kommentarsfältet nedan med din direktlänk till blogginlägget.

Facebook: Gilla fruroeim på Facebook och dela statusinlägget om dagens lucka. Kommentera i kommentarsfältet nedan vad du heter.

Ps. Följer jag inte dig på Instagram eller är vän med dig på Facebook så är det inte säkert att jag kan se om du är med och tävlar och därför behövs kontot vara öppet så jag kan se vilka som är med (bara för att få det sagt så det inte blir några sura miner sen).

Kommentarer som inte hör till blogginlägget kommer att raderas! Vänligen kommentera i ett «vanligt blogginlägg» om du har några frågor eller vill skriva något som inte har med dagens lucka att göra. Tack 🙂

// I samarbete med KappAhl Norge

Beklagar, dragningen skedde lite senare än planlagt pga av besök!

Följande vinner gavekort från Kappahl:
1000 kr – Lars V (FB)
500 kr – Camilla @Mille91
500 kr – Pernilla @Pernillacerlof

40 comments

 1. Pernilla Cederlöf says:

  Har svårt att länka från mobilen, men skulle investera i ett par byxor, går fortfarande runt i mina mammabyxor 😉

  • fruroeim says:

   Grattis Pernilla, du vinner ett gavekort från 500 kr från KappAhl! Ett vinnarmail kommer till dig inom kort 🙂

   Grattis och tack för att du var med 🙂
   Kram

 2. Camilla Eggen says:

  Kappahl er blitt en av mine favorittbutikker 🙂 jeg handler her hele tiden da Herman var baby i newbie serien som er fantastisk , og nå har den jo endelig kommer for de litt større også:-) siden det alltid er Herman det faller ting på når jeg er ute og handler , har jeg veldig lyst til å unne meg selv noe for en gangs skyld. Det jeg ønsker meg mest er rett og slett undertøy ! Jeg har ikke handlet undertøy siden før Herman er født og det er absolutt på tide med litt oppiffing :)) annet enn undertøy ønsker jeg meg veldig en lang cardigan som de har ! Åh jeg kunne sikkert ha sitti her å skrive lenge om mine ønsker hos kappahl , men et gavekort til undertøyskjøping hadde vært fantastisk !!:)

  Gooooooooooood jul 🙂 jeg håper dere får en fantastisk jul med bare kos og hygge 🙂
  Klem Camilla

 3. Louise Zagar says:

  Vi har jo Kapphal på Brynsenteret rett ved siden der vi bor, og har forelsket meg helt i en sånn nattkjole med bjørneansikt i organisk bomull. Har sett på den flere ganger, men ikke hatt økonomisk mulighet til å kjøpe den nå før jul. Jeg tilbringer jo det meste av døgnet i senga pga sykdom så en pysj hadde vært midt i blinken.
  Jeg ville altså brukt gavekortet på meg selv og ikke barna for en gangs skyld;-)

 4. Airi says:

  Jag vill vinna presentkort på Kapp-Ahl. Ett litet shopping bidrag när jag åker till Norge.

 5. Isabelle says:

  Jag skulle köpa en ny overall till min lilla tjej då hon växt ur den gamla:/ och räcker pengar a till skulle jag även köpa nån söt klänning 😀
  Hoppas på lite jultur! Har sett alla på min insta som vunnit så hoppas de är min tur nu (a)

 6. Cattis - mamma till Adrian, Alfred och Silas says:

  jag är med.. har tre växande killar på 5 mån, 2 år och 3 år här hemma så kläder behövs alltid och kappahl har ju jättefina 🙂 skulle jag vinna så skulle det nog få bli en röd kax-overall om det finns i passande storlek som min son kommer ha nästa år (110/116) 🙂

 7. zezzan says:

  Perfekt tävling för mig som svensk boende i Norge. Barnen växer som ogräs och behöver alltid nya kläder. Men för denna vinst tror jag att jag hade unnat mig att vara lite självisk och handlat till mig själv. Någon ny tröja, byxor eller varför itne en klänning. Allt som oftast är det barnen som får nytt medan man själv står tillbaka. Nej nu är det min tur. Hoppas jag vinner 😀
  lindah.sonefors@live.no

 8. Maria says:

  Jag skulle köpa flera par jeans och någon tröja och/eller topp. Närmare kan jag inte bestämma mig, det sker i butiken.

 9. Camilla Sjö says:

  Jag har delat på FB.

  Gäller kortet endast norge? Isåfall skulle jag ge det till min systerdotter i norge som är shoppingfreak.

  Annars shoppar jag loss på barnkläder till min son 🙂

 10. Sølvi tyler says:

  Jeg vil gjerne vinne gavekort slik att jeg kan gi det til mine barnebarn.min svigerdatter elsker newbie så dette hadde vært en kjempe gave å gi

 11. kate tyler says:

  Ååååå denne skulle jeg gjerne vunnet!! Elsker newbie!!! Skal dele dele dele bloggen din!!! Insta face og blogg!!!
  Om jeg vinner blir det nye klær til jentene mine:-D

 12. beth hansen says:

  Om jeg vinner skal jeg gi gavekortet til min datter.Hun fortjener det.Hun kjøper aldri noe til seg selv,kun til barna sine.Og som en to barns mamma med jobb fortjener hun det

 13. Nina says:

  Åh! Hade blivit så glad över att få köpa lite nya o fina kläder till båda tjejerna <3 jag delar på instagram :ninaa1988

  God jul och gott nytt år 🙂

 14. johnny says:

  Jeg vil gjerne vunnet gavekort på kappahl,skulle gjerne gitt dette til min kjære kone.
  Hun fortjener enn ekstra gave fordi hun har stelt istand til jul for hele min family,og er en fantastisk mor til mine barn.

 15. Solveig says:

  Jeg ønsker å kjøpe nye klær til vesla sin garderobe fra Newbie, og en fin Newbie presang til fetteren hennes som snart kommer til verden:)

 16. Karin Odefjord says:

  Om jag skulle vinna så skulle jag ge kortet till min syster som bor i Norge och som har haft det lite kämpigt på sista tiden och verkligen skulle behöva få lite uppmuntran och lite nya kläder:)

  Delar på facebook ( Karin Odefjord)
  Instagram (onirak)
  Mail: Karin.odefjord@gmail.com

 17. Elin Minkkinen says:

  Jag vill så gärna vinna! För presentkortet skulle jag köpa nya träningskläder, jag blev mamma till en underbar flicka för 4 månader sedan, och i januari ska jag sätta igång ordentligt med träningen igen 🙂 nya kläder ger motivation och det blir extra kul att åka till Elixia 😉
  Jag skulle bl.a. Klicka hem de här coola brallorna:
  http://www.kappahl.no/article/treningsbukse_573337
  Den här tröjan:
  http://www.kappahl.no/article/treningsjakke_572974
  …och såklart ett par joggbrallor till Isabella också 😉
  http://www.kappahl.no/article/joggebukse_562751
  Kram Elin & Isabella

  Instagram: Elin_pelin
  Facebook: Elin Minkkinen Peiponen

 18. Christel Flatmo says:

  Jeg skulle faktisk kjøpt noe til mannen min..fordi han r så god og snill mot vår familie.
  Og han hjelper folk i nød..feks langs veien som har fått motorstopp..veldig stolt å kalle meg kona hans:)
  Facebook: Christel Marie Abazi Flatmo

 19. Lars Vollen says:

  Jeg vill vinne et av disse gavekortene til min kone Kristin ! Hun fortjener virkelig å vinne da hun aldri vil bruke penger på seg selv, kun på alle oss andre i familien! Jeg blir litt trist av det.. Vinner jeg/vi så vill det nok bli nye treningsklær og en pen kjole 🙂
  Krysser fingrene! Har dessverre ikke instagram eller blogg men har delt på Facebook!

  – Lars

  • fruroeim says:

   Grattis Lars och framförallt din kone! Du är första och enda manliga vinnaren i årets julkalender! Du vinner ett gavekort på 1000 kr från Kappahl.

   Grattis och tack för att du var med 🙂
   Kram

Kommentera