H&M – Newborn Exclusive Collection

hmnewbornexclusiveboy
hmnewborn

// Produktbilder lånade från H&M

Ni har väl inte missat att H&M har sin Newborn Exclusive Collection (str 50 – 74) och för varje såld produkt går 10% av köpesumman till UNICEF. Pengarna går oavkortat till inköp av poliovacciner och andra livsviktiga vacciner. Kollektionen säljs endast online på HM.com.

Nu har vår och sommarkläderna släpps och som vanligt kan jag tycka att kläderna till tjejer är snäppet finare (jag avlider vad söt klänningen med tillhörande undertrosa är!) men jag har hittat några guldkorn som jag funderar på att klicka hem till lillebror som han kan åka hem i från BB.

Funderar på att klicka hem för 3-pack body med texten ”Miracle” 199 kr , 3-pack leggings 179 kr,  finstickade tofflor 79,50 kr och så MÅSTE jag klicka hem cardigan med luva 199 kr.

TIPS! Med rabattkoden 2961 får du 25% rabatt på en valfri vara. Gäller tom 15 mars.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

24 comments

 1. Viktoria - Gravidblogg says:

  Då ska jag kolla upp det efter mitt nästa besök hos min bm 🙂

  Jo det är sant, en vän till mig som fick barn förra året sa att strl 56 är en bra strl att börja med så därför har jag kört på det 🙂

  Nej vi har inte fått något sådant alls, men jag ska höra med min bm på Tisdag om hon möjligtvis kan ge någon uppskattad vikt på honom 🙂

  • fruroeim says:

   Oftast så får man låna babykläder från BB om man inte skulle ha tillräckligt med ombyte eller ingen storlek som passar så det löser sig 🙂

 2. Sofi says:

  Hej!

  Ja men Åå så sött!
  Måste ju genast gå in och beställa lite till lillen i magen:)

  Hiss säger jag bara!

  Kram Sofi

  • fruroeim says:

   Visst finns det massa fint i kollektionen! 😀 Hoppas du blev nöjd med beställningen 🙂 Jag fick hem mitt paket häromdagen och jag är nöjd 😀

   Kram!

  • fruroeim says:

   Visst är de helt ljuvliga! 🙂 Det var svårt att inte klicka hem en beställning 😉

 3. Life of Johanna says:

  Tror Hugo och jag måste ta en sväng på stan snart och shoppa lite till honom haha 🙂

  Ja, det är samma här, jag blev sjukt osocial i av graviditeten och nu mår jag så jäkla bra att jag måste ha det sociala för fungera och må bra… jobbig läge, Men hoppas föräldrargrupp och sånt kommer igång så man kan lära känna lite med jämnåriga barn

  • fruroeim says:

   Just denna kollektion från H&M säljs endast online men internetshopping är alltid trevligt ;D

   Jadå det kommer du garanterat göra!

 4. Angelica says:

  Jag önskar att hallonbladste fungerade, men jag blödde inte så länge när jag fick sonen heller. Nu efter 12 dagar så har jag slutat blöda även denna gång.

  • fruroeim says:

   Vad skönt att slippa blöda länge efter förlossningen 🙂 Jag slutade efter ca 10 dagar och hoppas det blir likadant efter denna förlossning som väntar 😀

  • fruroeim says:

   Håller helt med dig! De har verkligen visat en annan sida med denna kollektion, kanske de har tagit efter KappAhl och deras Newbie som är så populär? 😉

 5. Caroline - Mamman på Gran Canaria says:

  Både och faktiskt, det var jätte stressat & förvirrande i början, jag fattade ingenting & hade bara jätte ont men när jag hade samlat mig och hittade andningen och började hänga med gick det riktigt bra! Men så kände jag också innan, man läser förlossningsberättelser och nästan skrämmer upp sig själv lite.. Det här var ändå min 4:de förlossning, första hade jag Eda & de andra två lustgas och ingen tog särskilt lång tid så jag förväntade mig nog ändå en rätt snabb förlossning 🙂

 6. Emma-Väntar tvillingar! says:

  Ja men visst är dom fina kläderna som mormor valde 🙂
  Dessa kläder var är ju med fina, har kollat in några av dem, lär säkert köpa något av plaggen 😉 kan inte låta bli, haha!

  Ja sparkar är så mysigt 🙂
  Men just nu kliar det på magen något fruktansvärt, såg mina första bristningar häromdagen, kanske är flera på gång..

  Ska man dricka teet/äta kapslarna innan förlossningen? 🙂

  • fruroeim says:

   Det är svårt att låta bli att köpa de små bebiskläderna 😉 Kan ju inte direkt påstå att jag har varit så duktig med att uppdatera min garderob så som jag har gjort med min son 🙂
   Tror det faktiskt är tur i oturen att jag får pojkar och inte flickor för det finns så mycket mer fint att köpa till de 🙂

   Teet börjar du dricka från v 35 och kapslarna (som bara verkar finnas i Norge) kan man börja ta 3 månader innan BF. Du kan dricka och ta de efter förlossningen med för att hjälpa till mot bättre läkning, mindre blödning samt komma igång med amningen.

 7. rebecka rydén says:

  Åhh, nu när vår 1åring är magsjuk har han total förstört madrass samt sängkläderna. Bajsat och spytt ner dom flera gånger.
  Hade blivit så lycklig om vi vunnit de svarta till spjälsäng.

  Instagram: rebecka_ryden
  Kram rebecka

Kommentera