GIVE AWAY – Panda Bag 

  

 //samarbete

Bland flyttkartonger och organiserad kaos är vi nu äntligen inflyttade i vårt hus! Flyttlasset gick redan i torsdags och det gick problemfritt och Melwin har anpassat sig jättebra och även vi andra. Vi stortrivs verkligen!

Så medan jag försöker komma iordning i huset så har kör jag en liten give away i samarbete med Pärlis som har så mycket fint till de små och till barnrum 🙂 

Jag lottar ut en stilren och söt förvaringssäck, Panda bag som är perfekt till leksaker och gosedjur. Och det bästa, 100% giftfritt material!

Följ mig på Instagram för att delta! 🙂 

15 comments

 1. Life of Johanna says:

  oh då måste jag in där och tävla, de är så söta1
  skönt ni flyttat in nu, även om det är lite kaos! Speciellt med en nyfödd hemma med

  Ja, risken är stor jag får havandeskapsförgiftning igen. Och eftersom jag blev så sjuk så är man lite rädd för det kommer ännu tidigare nästa gång, som för min syster. Hon fick akutsnittas för rädda deras liv i v 24 🙁 Men läkaren på mvc sa när jag var på kontroll där 7veckor efter förlossningen att om jag blir gravid i framtiden, skulle jag ringa så fort jag fått plus så kunde de sätta in förebyggande medicin tidigt.för undvika havandeskapsförgiftning.

  • fruroeim says:

   Haha, ja det är lite av en organiserad kaos här hemma nu ja 😉 Men sakta men säkert så börjar vi komma iordning, iallafall här på undervåningen.

   Förstår att det måste kännas läskigt att få det igen och det verkar det ju vara tyvärr 🙁 Men eftersom du nu hade det så kommer du garanterat få väldigt bra uppföljning om du väljer att bli gravid igen. De gjorde de med graviditetsdiabetesen som jag hade i båda mina graviditeter.

   Läskigt dock att det kan vara så livshotande både för barn och mamman 🙁 Har det gått bra för din syster och barn?

  • fruroeim says:

   Det kommer nog komma upp bilder på huset och invändigt så fort vi har fått iordning här. Just nu är det organiserad kaos 😉 Nä men vi har kommit en bra bit på vägen nu faktiskt, hela undervåningen är så gott som klart.. 🙂

  • fruroeim says:

   Ja herregud, det är jätteskönt så nu kan jag äntligen sänka axlarna och bara landa. Det har varit en hektisk höst så det är skönt att ”allt” är på plats nu 😀

   Synd att du missa men det kommer nya tävlingar vart efter, både här på bloggen och på instagram 😀

 2. marika says:

  sv: Men gud vad konstigt alltså, länken funkade nör jag klippte ur och klistrade in i annan webbläsare till och med… :/

Kommentera