Februari startade i kärlekens tecken

bröllopsgåva

I lördags var vi på bröllop till ett vännerpar till oss, mysigt att starta februarimånad i kärlekens tecken! Vigseln och bröllopsfesten hölls på jättefina Nordre Skøyen hovedgård, vigseln var fantastiskt vackert och jag som är så blödig av mig kunde inte hålla tillbaka tårarna, hela rummet var fyllt av kärlek, glädje och värme från familj och vänner till brudparet. Hela dagen och kvällen var så fin stämning och jag vet inte hur många gånger jag fällde tårar och fick goosebumps på armarna av den fina stämningen.

Vår bröllopsgåva till brudparet blev ett ”pengaträd”, jag tycker faktiskt det är rätt tråkigt att köpa gavekort eller tallrikar och vill hellre vara kreativ med mina presenter till folk så vi köpte en hjärtformad (såklart!) blomma på Plantasjen och sen satte vi på sedlar (2000 kr) på blomman med hjälp av gem och stack ner resten av de som inte fick plats i krukan. Så kan brudparet själv välja vad de vill lägga pengarna på, bröllopsresa eller till deras hus som de nyligen har köpt.

Melwin var med oss och jag var lite spänd på hur länge han skulle orka hålla ut och hur mycket av våra rutiner som skulle bli ruckade men det gick över förväntan och han tog powernaps i sin vagn emellanåt. Annars satt han med oss under middagen och charmade folket runt omkring sig. Apropå middagen, den var lite ny för min del för jag har aldrig varit med om det.. vet inte om det är en norsk grej men huvudrätten serverades två gånger och det var likadan mat båda gångerna, alltså två portioner med huvudrätt. Jag frågade när de kom vad är det för kött denna gång för jag tänkte att det kanske var samma upplägg men med att kött och så fick jag svar att det var samma som innan så blev jag så paff och börja fundera på om jag hade druckit för mycket champagne och just fick uppleva en deja vu. Hehe. Så den var ny för mig!

Jag och Melwin tog taxi hem vid 22-tiden, då var båda två väldigt slitna och partynivån hade höjts ett snäpp bland alla gäster så tyckte att det fick räcka för oss. Så kul att Melwin har på sina 7 månader redan fått ta del av två bröllop! Och för min del var det första gången jag har varit på vinterbröllop.

Kommentera