Elodie Details vårnyheter 2015

elodiedetailsss15
Igår släppte Elodie Details pressrelease om vårens nyheter och ännu en gång har de lyckats släppa en kollektion som väcker ett stort ”ha-begär” hos mig! Och jag är inte ensam om att ta emot vårnyheterna med öppna armar, igår och även idag har mitt Instagramflöde bokstavligen bestått av Elodies produktnyheter.

Jag är sedan tidigare ett stort ”Elodieholic” och nu på morgonen har jag gått igenom nyheterna och har hittat en hel del som jag vill klicka hem till lillebror och till Melwin! Här är några av mina favoriter! 🙂

BambuMuslinBlanket
Bamboo Muslin Blanket
Filtar som är tillverkade i naturligt bambufilter som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Med dubbla lager av muslinväv förstärks dessa egenskaper och ger en filt som bara blir mjukare vid varje tvätt. Perfekt som snuttefilt, skötbädd, överkast eller lakan. Säljs i 2-pack och kostar 349 kr.

CosyCushions

CosyCushions 
Populära barnvagnsdynan lanseras i två nya färger, Zebra Sunshine och Grey. Dynorna är vändbara med en sommarsidan sydd i ett slitstarkt och lättskött material samt en vintersida med en enfärgad mjuk och värmande fleece. Hål för 5-punktsbälte och passar de flesta vagnmodeller. Pris 349 kr.

HaklapparDryBibs
Hakklapp Moon Baloon
Tillverkad i 100% Oeko-Tex certifierad, PVC-fri polyester och modellen är inte bara funktionel med en uppsamlingsficka utan den täcker även axlarna. Torka eller skölj av efter användning och den är ren igen. Finns i 11 andra färger och mönster. Pris 99 kr

ElodieDetailsbadcape

Badcape
Nytt i Home-kollektionen är badkåpan med söta detaljer och material i högabsorberande frotté på insidan och mjuk och gosig velour på utsidan. Finns i Graphic Grace, Marble Grey och Petit Royal Pink. Pris: 299 kr

19 comments

  • fruroeim says:

   Ja, Elodie Details har ännu en gång lyckats att skapa en kollektion som skapar ha begär hos mig ;D

  • fruroeim says:

   Hehe, inte lätt alla gånger 😉 Men ja, visst är det många fina vårnyheter de kommer med 🙂

  • fruroeim says:

   De kommer med så många fina vårnyheter så det här var bara en bråkdel av de. 🙂

   Blir farligt nu när företagen kommer med sina vårnyheter! Skapar stor shoppingsug för en annan 😉

 1. Marika says:

  Sv: Ja men precis man kommer långt med att äta nyttigt och träna rätt! 🙂 Vad skönt för dig att gå ner så mycket på den tiden! Nu har jag inte så många kilon kvar som 30, men iallafall hälften 🙂

  • fruroeim says:

   Jag hade typ 12 kg övervikt innan jag blev gravid men gick ner graviditetskilona plus detta och lite till efter första förlossningen. Nu står vågen på plus igen 😉

   Det fixar du lätt vettu 😉

 2. Angelica says:

  sv. Nä,…eller jag vet faktiskt inte. Vet bara att jag fått göra det då mitt sockervärde är upp och ner. Ena stunden lågt, sen bra sen högt :O Men aldrig har det visat höga värden på glucosbelastningen bara hos BM.

  Ja, hon får stanna minst 4 veckor till tycker jag 🙂 Sen får hon komma. Blir nog igångsatt efter 36 fulla veckor, dels för att hon är så liten och sen för att jag har så hög infektion i kroppen att det tar på mina krafter.

  Kommer ni ha två blöjbarn eller är sonen blöjfri?

  • fruroeim says:

   Hoppas det inte utvecklar sig till graviditetsdiabetes, inte så överdrivet kul att ha det när man är gravid 😉
   För mig var det tvärtom, sockervärdet var normal när de tog enkla blodprover men jag kände att nånting var fel i kroppen och fick tjata mig till ett glukosbelastning och jag hade diabetes 🙁

   Okej, skönt att ni har en plan 🙂 Huva, hög infektion låter inge vidare ;( Förstår att du är sliten! Har du haft så i tidigare graviditet också?

   Som det ser ut nu så kommer vi ha två blöjbarn men planen är att sonen som då kommer vara 22 månader ska bli blöjfri 🙂 Men jag är inte så orolig över att ha två blöjbarn 🙂

  • fruroeim says:

   Jaa, allt för mycket fint! ;/ Kommer bli pank i vår med alla fina vårnyheter som kommer!

 3. Life of Johanna says:

  Ja jag är less på vara gravid och det har jag varit rätt länge, vad skönt er son kom i v 25, tänk om vår plutt med kunde komma då, då skulle h*n komma nästa vecka, vad mysigt det vore! 🙂

  • fruroeim says:

   Det var tur att min son var så stor och stark när han föddes i v 35 så han klarade sig helt fint på egen hand. Sen prematur 🙂 Men det bästa är ju om bebisen åtminstone stannar kvar till vecka 37 🙂

 4. Linaa says:

  Ja det är jätte skönt att det gått över förväntan.
  Det kommer gå så bra för er med:)

  Kul med uppdatering från nätet hehe farligt o klicka hem.. Jag går inte i butiker men klickar hem desto mer haha

 5. Angelica says:

  sv: Finns det inte gräddfil i Norge :O -Hur gör ni då ditt å dressing? 😛 Det är ju något man måste ha i kylskåpet *ler*

  Nä, tror inte att jag har graviditetsdiabetes, har bara högt och lågt sockervärde då å då. Men har också märkt att det beror på när man tagit dessa prover.. har man tagit direkt efter mat/lunch så är värdet högre än om jag varit fastande.
  Men har den tid nästa fredag som jag ska gå på.

  Ja, så på tisdag får jag veta om han vill ta ut henne tidigare, och/eller när jag blir igångsatt. Med sonen hade jag antibiotika en gång bara, han var fixerad och klar i vecka 32 och ville då ut, men han höll sig inne till 37 +5, så hoppas att det även blir i samma veva denna gång, vilket jag inte tror men man kan hoppas

  -Jag älskar Kappahls kollektion, hade även den till sonen när han var liten <3

Kommentera