Doftljus från Air Wick

airwick
Jag är medlem av Buzzador och har nu fått möjligheten att prova ut ”Black edition” från Air wick, färgskiftande doftljus som finns i två dofter som Äpple & Kanel samt Purple Blackberry Fig. Den förstnämna tänker jag att man använder mer under julen medan Blackberry Fig är mer en höstdoft och jag tycker den påminner om te. Black Edition är ett vaxljus med eteriska oljor som skimrar i regnbågens färger som ger en fashinerande atmosfär i hemmet olika rum och brinntiden är upp till 30 timmar. Cirka pris 69.90 kr och finns att köpa på vanliga matbutiker som ICA, Rimi, Meny etc.

Det är lite komiskt att jag i några veckor har sagt till mannen att vi borde köpa nån luftrensare och ha hemma för jag tycker det luktar unket men vi glömmer det hela tiden och så kommer det här som ett brev på posten. Har redan satt igång med att testa ut Blackberry Fig och den ger en fräsch doft, inte alls så intensiv jag var rädd för att den skulle göra för jag kan vara lite känslig för starka dofter. Känns mer som att det är en rykande het tekopp med bärlukt som står i rummet. Ska bli kul och se vilken effekt ljuset ger ifrån sig ikväll när mörkret har sänkt sig.

På Instagram har jag filmat så man kan se hur doftljuset ändrar färg, @fruroeim heter jag där 🙂

doftljusairwickduftlysairwick
Har du också lust att kostnadsfritt prova på nya produkter? Skriv en kommentar med din mailadress så ska du få en inbjudan av mig, chansen är större att du själv få vara med i kommande kampanjer då. Vill du inte att din mail ska synas för andra så skicka mig ett mail på miss0@live.se så skickar jag en inbjudan!

2 comments

  1. fröken K | svensk amatörfotograf i Norge says:

    Jag har försökt vara med på otaliga kampanjer från Buzzador, och även den här. Använder ju massor av ljus hela tiden! Men men…

Kommentera