Det blir aldrig som man tänkt sig

rosapioner

Dags att ge livstecken och uppdatera bloggen nu känner jag.

Som rubriken säger så blir det aldrig som man tänkt sig, eller det blev det inte för mig iallafall. I höstas lyckades jag gå in i den berömda väggen och det lyckades jag göra trots att jag var mammaledig! Jajjamen, helt sant.. tydligen kan man lyckas med det när man ”bara” går hemma med. Minns ni att jag fick åka ambulans för en stund sen? Jag kände att jag ville prestera på alla olika plan så som nybliven tvåbarnsmamma, nybliven husägare, fru och vara engagerad i sociala medier samtidigt som jag strax efter att minsteman var född planerade mitt projekt som jag hade; att öppna en barnbutik här i småstaden. Så jag drog runt på möten och gick på diverse olika kvällskurser. Så hade vi innan det flyttat till en helt ny stad och byggt hus. Som ni förstår så var det allt för många bollar i luften och en omställning som heter duga! Och i tillägg, en bebis som inte ville sova så bra om nätterna. Pjuuh! Och egentligen skulle jag bara ta allt med ro och bebismysa. Men på nåt sätt så känns det som att det är sån ”stress”  att vi hela tiden ska prestera så mycket, speciellt på sociala medier.. det ska ständigt uppdateras och det ska vara perfekt fasad utåt mot dina följare med perfekta detaljer på perfekta bilder. Ja ni fattar va? Istället för att bli inspirerad så blev jag bara stressad.

Så de senaste månaderna har gått åt att hitta balansen i vardagen, i mitt liv. Utan att vara så aktiv på sociala medier och det har faktiskt varit jäkligt skönt att börja om igen och ta allt step by step. Nu är det en vecka kvar tills min mammaledighet tar slut, min sista mammaledighet ever. Lite småtrist att tänka på men jag ser fram emot att få fokusera på framtiden med mina barn och min man. Min familj är komplett ♥ Barnbutiken som jag hade tänkt att starta finns inte med i planera över huvudtaget men framtiden ser väldigt lovande ut ändå. Jag har valt att ta ett beslut som jag aldrig trodde jag skulle ta men oj vilken ”feel good” känsla jag har!

Hur ofta jag kommer uppdatera bloggen får vi se, jag tar det lite som det kommer men jag kommer nog ha en hel del att dela med mig av i framtiden.

5 comments

 1. Mirre says:

  Ja man ska ju känna vad som känns rätt och det var inte rätt för dig helt enkelt. Jag gick ju också in i väggen första året med Isabelle och mådde piss rent ut sagt. Så man ska lyssna på sig själv som du gjort
  Kramar

 2. Mamma Malin says:

  Åh, ja det lät som lite många bollar i luften samtidigt men skönt att du tar det mer lugnt nu i alla fall. Håller med om att paus från sociala medier kan vara riktigt skönt ibland och borde nog göra det mer egentligen.

  SV: Haha, i skrivande stund har vi faktiskt bara två stycken här hemma. Vi testar, säljer och köper så det är lite olika men vi måste ju få plats också 😉

  Här är det bara bra! 🙂

  Kram

 3. Camilla says:

  Aj då. Tråkigt det blev så, men förstår att det blev lite väl mycket för dig. Skönt det känns bättre med det mesta nu! Klokt du prioriterade bort bloggen, den är ju trots allt minst viktig i ens liv såvida man inte försörjer sig på den. Bloggandet finns ju trots allt kvar den dagen man känner att man orkar med den biten. Har själv dragit ner kraftigt på mitt bloggande och det är ganska befriande ska erkännas (fast det är ju så kul att blogga och hålla kontakt med andra bloggare!) 🙂

Kommentera