Bestseller – GIVE A DAY

 


Önskar du att bidra till välgörande ändamål men få ut något av det själv? Då ska du passa på och shoppa i butikerna som ingår under det internationella modeföretaget Bestseller idag fredag 10 april!

Deras GIVE A DAY är en internationell aktivitet och allt vi handlar för idag går till välgörande ändamål som Unicef, Gain och Save the children! Läs mer om det här!

Butiker som kör denna kampanj, både fysiska och online: VeroModa, Jack&Jones, Selected, Pieces, Vila, Name It samt Only.

Jag har varit inom webbshoppen till Vila och  VeroModa flera gånger för att klicka hem klänningar som jag kan växa i graviditeten men aldrig kommit till skott men idag känns det verkligen som en bra anledning att internetshoppa! 🙂

Finns så många fina vår och sommarplagg nu och jag skulle mer än gärna vilja förnya garderoben men ska vänta tills jag är klar med förlossningen och kommit någorlunda i form. Lärde mig efter graviditeten med Melwin att inte handla för mycket kläder direkt efteråt för nu har jag en dyr och fin vinterjacka för 6000kr hängandes i garderoben som är allt för stor efter viktnedgången.

Men klänningar ska jag nog kunna klicka hem vartefter och här är några favoriter! Har fått en förkärlek till marinblått, kanske är en blandning av att vi går mot sommaren och att vi numera bor i en liten skärgårdsby? 🙂

        

Kommer iallafall klicka hem 2-pack Maxiklänningar från Vila för endast 260kr. Perfekt att gå i när man börjar bli varmare i kroppen nu i slutet av graviditeten och skönt att gå i efter förlossningen när man känner sig som en degklump och bara vill ha något bekvämt på sig 🙂

Har även hittat lite smått och gott som jag ska klicka hem till Melwin från Name It.

  

 

8 comments

 1. Life of Johanna says:

  Då skulle man verkligen passa på och nätshoppa idag då! 🙂

  Ja påsken var kanon, även om jag blev krasslig mot slutet.typiskt när mannen är hemma och ledig och allt.

  Jag hämta bara ut en box, från libero. Sen fick vi två på bb 🙂

  Nej jag skulle inte heller vilja byta ut mitt liv, att vara mamma är underbart 🙂

  • fruroeim says:

   Helt plötsligt känns det ju extra bra att nätshoppa idag 😉 Nä men det är bra intiativ av företag att donera pengar till mer behövanden! Hoppas fler företag hakar på detta vartefter 🙂

   Åh fick ni på BB? Var det bra? Sånt får vi inte här i Norge 😉 Men den i Finland är inte så tokig den heller. Sett vad de får?

 2. Viktoria - Gravidblogg says:

  Hihi ja då ska jag helt klart kolla in det 🙂

  Ja det är riktigt skönt att bara ta dagen som den kommer, jag har börjat bli så otroligt trött nu och har ont i ryggen hela tiden så jag orkar inte göra så mycket, väldigt trist! :/ Längtar efter bebis nu

  • fruroeim says:

   Då är det bara att ta det hela med ro och i din takt 🙂 Det kan jag förstå att du gör, inte långt kvar nu då!

  • fruroeim says:

   Ja men visst är den! Passar fint nu när man bor i skärgården 😉

   Tack snälla och detsamma till dig (fast du får svar en vecka efteråt)

 3. Mamma Malin says:

  Åh, men vilken bra grej! Däremot har jag tyvärr inte pengar kvar att shoppa för denna månaden känner jag.

  SV: Nej, nej, ska absolut inte klaga 🙂

Kommentera