Babyshop´s Föräldrapanel – Bilbarnstolar

babyshopföräldrarpanelbilbarnstolar
Tidigare i höst fick jag en förfrågan om att medverka i Föräldrarpanelen hos Babyshop, jättekul att få den frågan och även väldigt oväntat! Tvekade en kort stund om jag skulle ställa upp eller inte men jag var ändå rätt snabb med att tacka ja till erbjudandet. Kan ju inte tacka nej till en sån här kul grej!

Supertrevliga Sofie från Babyshop ringde upp mig från Stockholm för att intervjua mig om min erfarenhet med bilbarnstolar. Nu ska jag vara ärlig och erkänna att jag kan tycka att det här är lite småläskigt att ställa upp på något sådan, då vi föräldrar har våra egna erfarenhet och åsikter om allt som har med våra barn att göra 😉 Men jag hoppas att genom min erfarenhet, tillvägasätt samt tips kan hjälpa andra nybakta föräldrar att hitta den perfekta bilbarnstolen! Men vad ni än gör, tänk på barnets säkerhet och ha barnet bakåtvänt så länge som rekommendationen är, dvs minst till 4 års ålder men gärna till 5 år.

Nu i efterhand vet jag mer om bilbarnstolar och känner mig väldigt trygg än när jag var gravid med äldsta sonen och skulle köpa ett babyskydd för första gången och sen efter ett halvår försöka komma underfund med vilken bilbarnstol Melwin skulle ha. Jag tyckte allt detta med bilbarnstolar var en enda stor djungel, precis som det var att välja ut den första barnvagnen.. 😉

Snart är det dags att införskaffa en bilbarnstol till lillebror Milian och jag känner inte lika stor stress vid nästa inköp för nu vet jag vilka kriterier vi har och vilken producent vi är väldigt nöjda med och kommer fortsätta att använda oss av, norska Besafe!

Vill ni läsa intervjun med mig om bilbarnstolar så klicka er in på Babyshops Föräldrarpanel! 🙂

Vilket babyskydd  / vilken bilbarnstol använder ni? 🙂

5 comments

  1. Mamma Malin says:

    Vi hade ett babyskydd från Akta Graco (sådär) och nu barnstol från BeSafe som jag gillar mycket bättre. Kör nog BeSafe på babyskydd till nästa barn också 🙂

    SV: Jag vet inte riktigt. Det blir säkert lite byxor, leggings och mössor som vanligt 🙂

  2. Sofie says:

    Åh, fina Susanna! Roligt att läsa att du tyckte det var roligt och jag hoppas att du haft en fin jul 🙂 Kram på dig!

Kommentera