Att upptäcka en härlig strand

 


Sommarvärmen har äntligen hittat hit till småstaden här på Sørlandet!

Bestämde mig att att ta en promenad med Milian och utforska närområdet. Destinationen blev en av stränderna som ligger ett par kilometer från vårt hus och wow, vilken pärla! Härlig sandstrand, saltvatten och långgrunt så det kan ju inte bli bättre 🙂 Eller jo, det skulle väl vara att det blir varmare i vattnet 😉

Att bo vid havet är något jag alltid har drömt om och nu är drömmen sann! Är så glad att vi våga ta steget och bryta upp vårt liv i Oslo där vi badade i (bokstavligen) skitiga Akerselva mot vår nybyggda hus med härlig trädgård och havet alldeles i närheten. Livet! ❥

Våga leva ut era drömmar och våga ta steget att göra det ni verkligen vill även fast det kan kännas läskigt för det är då ni är som lyckligast!

Ser fram emot kommande latar dagar på stranden efter jobb och dagis med mina pojkar. Nu ska jag bara hitta ett bra uv-tält som vi kan ha med oss, speciellt för Milians fördel.

Ni som har små bebisar, hur har ni gjort på stranden för att skydda de mot sol och värme?

13 comments

  • fruroeim says:

   Tusen tack för tips Hanne! Klickade hem tältet på en gång och nu har jag fått hem det 🙂 Nu hoppas jag bara att sommaren ska återvända då vi kan inviga det 🙂

 1. Mamma Malin says:

  Så härligt det såg ut! UV-tält har jag hört mycket om när det gäller just strandhäng så kanske något att kika på?

  SV: Vi hade en Bugaboo Cameleon innan 🙂 Ja, eller ja, han fick börja sitta i sittdelen när han var 3 månader 🙂

  • fruroeim says:

   Jag klickade hem ett UV-tält som både Melwin och Milian ska kunna skydda sig från solen när vi är på stranden. Hade ett UV tält till Melwin när han var runt året men det var rätt värdelös kvalitet på det.

   Åh, starta han så tidigt med sittdelen? Nu får jag lite ångest att Milian börjar närma sig 3 månader, vill att han förbli den lilla bebisen hihi.

  • fruroeim says:

   Visst är den 🙂 Jag personligen är mer för att bada i havet och när det är fin sandstrand och långgrunt så detta blir bra 😀 Nu väntar vi otåligt på att solen och sommaren ska återvända 😉

   Tack snälla för det Anna, önskar dig detsamma! 🙂

 2. Johanna says:

  Wow det ser ju jättefint ut! Vi var också på stranden i helgen och matchade det med vilan för Elsas del, så hon låg mest i vagnen och sov. Sedan när hon kom upp ordnade vi lite skugga med hjälp av vagn. Såg dock att många hade UV-tält med sig och det tror jag är en smart investering med bebis… Vår rör ju på sig så mkt att det oavsett är svårt att hålla henne i skuggan.

  • fruroeim says:

   Jättefin strand vi har i närheten, nästan som att vara utomlands 🙂 Jag personligen badar bara i havet när man ser botten och det är långgrunt så är rätt glad över ”vår” strand.

   Jag klickade hem ett UV tält för några dagar sen som får följa med oss till stranden samt ett parasol. Fint för både Melwin och Milian att kunna vara i skuggan.

   Hehe ja det är ju det med att ha en bebis som vill åla iväg 😉 Hoppas ni får fler sköna dagar på stranden!

Kommentera