Att ha funnit sin prins


Pussbild från vår bröllopsfest 21 juli 2012

Den 24 april för tre år sen hände en sak som jag aldrig trodde skulle ske.. Jag mötte min drömprins, pang boom! Var bjuden på inflyttningsfest hos ett vännerpar men var egentligen inte så sugen, var så sliten efter att ha varit på photoshoot hela dagen, flera timmar i stekande sol så när jag kom hem var jag supersliten. En tjejkompis ringde och frågade om vi skulle dra på festen och egentligen var ingen av oss på hugget för fest men tänkte sen att om jag inte går på festen så missar jag kanske något..

När vi väl kom till festen så var festen redan igång och det var många nya ansikten för mig, bland annat grabbarna som stod vid kylskåpet. Såg Vetle och tyckte han var så fin men tänkte att han är nog upptagen så mingla vidare med mitt vinglas. När kvällen gick och alkoholhalten i kroppen steg så ”hittade” vi varandra framför TV´n då Vetle skulle byta musik och där kommer jag och ska babbla, vad vi prata om kan jag inte minnas men det sa klick mellan oss. Vi hängde hela den kvällen och hade supermysig tillsammans. Det roliga var att Vetles första tanke om mig var bimbo medan jag fick intrycket av att han var en player. Haha. En annan rolig sak var att han egentligen skulle gå på dejt den kvällen men tur var väl det att det blev inställt!

Från den kvällen har vi varit oskiljaktiga!

Åh, jag kommer ihåg när vi skulle på dejt första gången. Först gick jag och vänta otåligt i fyra dagar innan han hörde av sig efter festen, något jag aldrig trodde han skulle göra. Tänkte att är han en bra kille så ringer han mig, jag tar inte hans nummer. En vecka efter att vi träffades för första gången var det dags för dejt på Dr. Kneipp på Grünnelökka, en fin restaurang med en begränsad meny. Båda två var så där härligt supernervösa, jag hade sånt härligt pirr i magen.

Eftersom Vetle bodde i egen lägenhet så hängde vi mest hemma hos honom istället för att vara hemma hos mig då jag delade lägenhet med en annan kille inne i centrum. Kommer ihåg när jag skulle ta bussen till V och tyckte att han bodde ute på landet, området var Sagene. Haha. Jag var lite skeptisk att ingå i ett förhållande för jag var rädd för att bli sårad igen efter alla stolpskott till killar jag har träffat förrut men Vetle visade klart och tydligt vad han ville.

Men allt har klickat så bra mellan oss från start så det tog inte lång stund innan jag flyttade in, faktiskt medan han var nere i Kristiansand hos sina föräldrar. Här i Norge flyttar man ihop rätt snabbt för hyrorna här är så jäkla höga så det blir bara en onödig utgift om man ändå aldrig är hemma.

Tänk att tre år senare är jag gift med mannen i mitt liv, min själsfrände och i sommar ska vi bli föräldrar!

Hur träffade du ditt livs kärlek?

Kommentera