Att börja blogga igen

pinkroses

Hej på er!

Äntligen har jag fått tillbaka motivationen till att börja blogga igen och det enda som egentligen behövdes var att flytta min blogg från familieprat till eget domän. Jag trivdes aldrig med att ha min blogg där men nu är motivationen tillbaka och jag är supernöjd med bloggdesignen som Vetle har hjälpt mig med så nu jäklar ska det bloggas igen!

Jag har fått en hel del förfrågningar på Instagram om inte jag kan börja blogga igen och eftersom det sker en hel del spännande ting i våra liv just nu så har jag en hel del att blogga om. Just nu är vi inne i en ny spännande fas i livet då vi har valt att flytta från älskade Oslo ner till Sørlandet där vi håller på och bygger hus. Dessutom väntar vi tillökning i familjen, tre ska bli fyra!

Följ mig gärna via Bloglovin för att få de senaste uppdateringarna!

4 comments

  • fruroeim says:

   Hehe tack eller vad man ska säga 🙂 Tappade motivationen att blogga där ett tag men nu har jag så mycket att dela med mig så ska göra ett nytt försök 🙂

   Kram på dig!

 1. Jennyh says:

  Vad roligt visste inte att du var gravid en dag i skillnad från mig =) Nu måste jag bokmärka din blogg så vi kan följas åt under tiden!

  • fruroeim says:

   Ska bli så kul att följa dig och graviditeten! Och så himla kul att vi har BF så nära varandra ;D

Kommentera