Åkpåse från Petite Cherie

jollyroomnorgeåkpåsedonkey
petitecherie
// Sponsrade produkter

Oktober månad är här och det är dags att leta fram höstjackan för min del men även göra det varmt och gott för barnen i vagnen, framförallt för Milian. Det finns många varianter att hålla barnen varma i vagnen men personligen föredrar jag en mysig åkpåse, smidigt och bra!

Så häromdagen kom ett paket från Jollyroom med varsin åkpåse till pojkarna från Petite Cherie i toksnygga mönstret Moroccan Black! Beslutsångest är mitt mellannamn så jag slet väldigt med att finna ut vilket mönster jag skulle välja men tillslut kom jag fram till att dessa kunde passa fint till våran Donkey med off white klädsel (dock tror jag att jag ska byta ut till svart nu under höst och vinter för att inte riskera att skita ner de totalt). Hittills är jag galet nöjd med både åkpåsen och val av mönster 🙂 En recension och flera bilder kommer inom kort!

Petite Cherie Åkpåsen är en vinteråkpåse med värmande stoppning och ett slitstarkt yttertyg i polyester som är vind och vattenavstötande. Innermaterialet är mjuk polarfleece som gör det varmt och gott även de kallaste dagarna. Åkpåsen kan öppnas från båda sidorna och framsidan kan även tas helt av. Baksidan har antihalkmaterial och en huva att trä över ryggen på barnvagnen som gör att åkpåsen håller sig på plats. Den har en fuskpälskant runt öppningen, som även är avtagbar. Åkpåsen har uttag för fempunktssele, är universal för att passa de flesta barnvagnar samt har måtten 50 x 100 cm.

Petite Cherie är Jollyrooms eget märke som tillverkar barn- och babyprodukter i snygg och praktisk design. Fokuset ligger på att produkterna skall vara stilfulla, funktionella och av hög kvalitet. Detaljerna står högt i fokus och målet är att du som förälder skall få en lättare vardag och att produkterna skall passa in i det moderna samhället. I sortimentet finner du i dagsläget barnvagnar, babysitters och en kollektion med åkpåsar samt sittdynor i häftiga mönster och färger.

Åkpåsarna hittar ni här och just nu har de 20% rabatt på de så in och kika!
Jollyroom Norge – 876 NOK
Jollyroom Sverige – 876 SEK

PetiteCherie

9 comments

  1. Madde says:

    Så fina åkpåsar 🙂 Ser fram emot en recension om de för jag är på jakt efter en åkpåse till min 1 åring och är rätt sugen på en petite cherié. Tips! När jag var inne på Jollyroom så såg jag andra priser (längre än de du har skrivit) på åkpåsarna bara så du vet 😉

  2. N says:

    Sv: Ja det kommer och går lite modeller hur som helst. Hon jag bor med nu åker om 2 veckor och sen kommer det en ny om 1 vecka så det är lite olika. Det finns i alla fall 4 sovrum så det finns gått om plats 🙂

Kommentera