30% på barneutstyr

stokketripptrappvit

Här kommer ett supertips till mina norska läsare! 

Vi har pratat en stund om att köpa en Stokke tripp trapp stol till lillebror med ett newborn set så han kan vara tillsammans med oss vid matbordet utan en massa styr med att byta av om vem ska hålla honom i famnen medan vi äter. Men en ny stol är i det dyraste laget så vi har valt att bara avvakta. Men igår mottog jag ett sms om att Babyshop firar 30 år och har kampanj denna vecka med att ge 30% rabatt på 3 valfria varor som har ordinarie pris. Denna kampanj gäller endast i butik och gäller ej Bugaboo eller Emmaljunga!

Jag var inte sen med att ta bilen till Babyshop på Sørlandssentret trots att jag har sagt att jag inte vill åka söderut om Grimstad eftersom förlossningen egentligen kan starta närsom och det blir åt helt fel håll än vart sjukhuset ligger. Men jag åkte och jag kom ut från butiken med en Stokkestol (kampanj i butik 999kr), Stokke newborn set, panda kudde och en spegel att ha i bilen för att kunna se Melwin i baksätet. Med en rabatt på 912 kr så jag är helt klart nöjd 🙂

Det att välja vilken färg på stolen var inte det lättaste, blev så trött på mig själv när jag stod och jämförde färgproverna, googlade på bilder på hur en vit, grå och svart stol skulle se ut mot potentiella matbord vi har kikat som vi ska ha ute i huset. Det slutade med att det blev en vit tripp trapp bara för att jag orkade inte med mitt beslutsångest och jag kände hur mitt blodsocker höll på att sjunka av allt velande 😉

15 comments

  • fruroeim says:

   Oj, så varmt ni har det redan! På gott och ont antar jag 🙂

   Låter som ett härligt land att bo i 🙂 Var det svårt att komma in i deras kultur?

 1. Jennyh says:

  Men dålig rabatt då! =P Jag vill ha en Stokke Steps sen, dock tänkte vi skippa babygrejen å det. Så himla osäker på om det kommer användas tillräckligt eller inte =)

 2. Diana D (La Madre) says:

  Absolut och visst kan jag förstå och relatera till den känslan att vilja ha en stor blogg som jobb. MEN jag tror som Ida Maria också kommenterade, var att många glömmer varför dom började blogga i första taget. Passionen får aldrig försvinna då försvinner också glöden i bloggen. Och då kan man lika gärna ha en reklamblogg och inget annat. Lite tråkigt.

  Ps Grymt fin blogg du har!

  • fruroeim says:

   Absolut är helt enig med dig där! Jag föredrar att läsa bloggar (de få jag hinner läsa) som är inspirerande men ändå äkta. Inte de som bara är uppköpta och fulla av reklaminlägg.

   Åh, tusen tack för det 🙂

 3. Camilla says:

  Själv kör jag på IKEAS barnmatstol till lillan. BIllig som tusan och praktisk som bara den! Gillar att den är så lätt att tvätta av i duschen och att den är smidig att ta med om man ska bort på mat någonstans 🙂

  Men det var ju en bra rabatt måste jag säga 😀

  • fruroeim says:

   Vi har den stolen vi också 🙂 Smidig och framförallt billig! Vi kände att vi behövde ha nå smart till lillebror så vi kan ha han med när vi alla andra ska äta och då kan det vara mysigt att ha han vid bordet 🙂 Stokke stolen kan han använda så länge framöver vi tänker att det är värt pengarna 🙂

 4. Marika says:

  Grattis! 🙂
  Ps skulle även meddela när stokke stolen var om målad! Nu är den det och inlägg finns ute 🙂 Att ja kom ihåg och säga till!

  • fruroeim says:

   Tusen tack 😀

   ÅH, tack för att du kom ihåg att tipsa mig! Ska kolla in det omedelbart 🙂

  • fruroeim says:

   Tusen tack! 😀 Det känns jättebra, underbart att få vara mamma till två. Klart det har varit en omställning för oss alla men det går helt fint 🙂

   Kram!

Kommentera